2777
2789
عنوان

رمان صحرا.پارت چهار

132 بازدید | 3 پست

چند ثانیه به صفحه گوشی خیره شدم و بعدش گذاشتمش سرجاش . شماره استاد کیانی بود که     ذخیره شده بود .وقتی نگار برگشت بهش گفتم گوشیش زنگ میخورد اما حال نداشتم ببینم کیه ، نگار وسایلو رو زمین گذاشت و گوشیشو نگاه کرد و گفت : من الان برمیگردم‌ و از اتاق خارج شد.
نگار برخلاف من که همیشه ساده بودم ،خیلی به خودش میرسید و تیپ های خاصی میزد . چشمان سیاهش جذابیت خاصی داشت و هروقت میخواست به قول خودش مخ کسیو بزنه چشماش به نحو احسن این وظیفه رو بر عهده میگرفتن .اما تعجب من از این بود که کیانی فوق العاده مغرور و بداخلاق بود ،محل به کسی نمیزاشت و من هیچوقت فکرشم نمیکردم کیانی با نگار رو هم بریزند. صدای نگار منو به خودم اورد : ابمیوه میخوری؟
+اهم ...نگار
+جان نگار
+تو اگه یکی تو گذشته اذیتت کرده باشه نه یه روز نه دو روز پنج شیش سال ...میبخشیش؟
+نه
+همین؟
+ اره ، اذیت اگه یکی دوبار بود جای بخشش داره بیشتر یعنی طرف خودش میخواسته اذیت کنه پس جای بخشش هم نداره میگم صحرا برنامت چیه؟ میری باباتو ببینی؟
+نمیدونم نگار ...
+اون اذیتت میکرد
+اون بابای واقعی من نیست . بابای من یه معتاد بود که الانم نمیدونم مرده ست یا زنده
+پس میخوای چیکار کنی ؟
+نمیدونم
+صحرا اگه فک میکنی حرفایی هست که باید بگی تا سبک شی من سرتاپا گوشم .
+نگار گذشته من اونقدر برام سخت گذشته که حتی خودمم در مورد قبول کردنش سختی میکشم .شاید یه روز برات تعریف کردم
+هروقت خواستی تعریف کنی قبلش بگو تخمه هم بگیرم میچسبه
لبخندی زدم و تو دلم گفتم اگه روزی تونستم بگم تو هم تخمتو میگیری
نگار به اینه نگاه کرد ،لباشو غنچه کرد و  به خودش لبخند زد ، عطر غلیظی رو به مچ دستش و کمی هم به گلوش زد و گفت میرم بیرون زود برمیگردم .
حدس با کی میره....

رمان صحرا رو مینویسم ،برای خوندنش به تاپیکهام‌ سر بزنین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.