2777
2789

عزیزم مال استرسه بارداریه 

شب غذای سبک بخور 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

چیزی نیس نگران نباش ذهنت رو مشغول نکن 

خواب رو بهش توجه نکن یه صدقه بده دیگه فکرشم نکن

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوابی دیدی بتعریف . سلام منم باز 😄😄

سلام گلی ..هرانچه خواب چرته می بینم ،یه بار خواب می بینم زود زایمان کردم🥴یه بار خواب می بینم دارم میرم بیمارستان و....رد داذم دیگه🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

شمام تا قبل از سنو قلب ترشح نداشتین ؟ از من اوایل یه کم سبز میومد ولی دیگه لباس زیر نپوشیدم رفت خشکم ...

نه نداشتم،سبز خوب نیس عفونت شدیده خطر داشته خوبه دیگه نیس

ببخشید سوالمو دوباره میپرسم قبل از تشکیل قلب که اوایل بارداری هست ترشح نداشتی مثل من خشک بودی؟

ترشح داشتم دکتر رفتم دارو داد خوب شدم دیگه باز از ماه پنج شروع شده و هست