2777
2789

سلام خانما من الان توی ماه هشتم بارداری هستم

به شددددت حساس و زودرنج شدم مثلا چندوقت پیش با خانوادم بحثم شد ولی حل شد و مامانم صبح بهم گفت حس میکنم از اون روز رفتارت باهام سرده منم انقد ناراحت شدم انقدرررر گریه کردم که شوهرم زنگ زد به بابام گفت توروخدا هیچی بش نگید خیلی حساس شده😞از مامانم بدم میاد

یا مثلادیشب باغ بودیم اقایون همه فقط بازی میکردن و خانما بیکار بودن اخرشب زدم زیرگریه که شما به خانما بی احترامی کردین باز کلی غصه خوردم و جنگ اعصاب!

ضربان قلبم به شدت بالا میره سر هرچیز کوچیکی نگران بچم میشم خیلی

شما هم اینجوری هستین یا بودین؟ نمیدونم من روانم بهم ریخته یا واقعا تاثیر بارداریه؟ از تجربیاتتون بگید برام لطفا

حس میکنم همش حق با منه

مادر تو بودن قشنگترین حس دنیاست پسر قشنگم💙🧿

اره تو دوران بارداری حساس شدی 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همش واسه بارداریه تو پریودیم تجربه داریم ک 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

منم تو دوران بارداری الکی با کوچکترین حرفی میزدم زیر گریه شوهرم ی بار زنگ زده بود به مامانم یواشکی که مثلا من چرا هی گریه میکنم مامانمم بهم گفت در کل خیلی حساس شده بودم وای خداروشکر گذشت برا شما هم میگذره 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
مراقب باش  این حست بعد از زایمان تبدیل به افسردگی بعد از زایمان میشه

دقیقا برا منم تبدیل به افسردگی شد اینقدر حالم بد بود مثلا تو یکسال ۱۵ کیلو وزن کم کردم هر کس میدید منو نمیشناخت آب شده بودم!

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

منم ماه هشتم هستم. حساس شدم کلا از اول بارداری اما دیگه نه آنقدر. مطمین باش این حجم از حساسیت بعد از زایمان مریض و افسرده می‌کنه . چون خواب کم میشه فرصت رسیدگی به خودت و شوهر و زندگی کم میشه. ممکنه بچه کولیک داشته باشه خدای نکرده. یکسره گریه کنه . اینا بیشتر روانت رو بهم میریزه.  یه کم خودت رو قوی کن

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸
منم تو دوران بارداری الکی با کوچکترین حرفی میزدم زیر گریه شوهرم ی بار زنگ زده بود به مامانم یواشکی ک ...

منم همینطورم

واقعا حالم خوب نیست خیلی از این وضعیت اذیتم😞

مادر تو بودن قشنگترین حس دنیاست پسر قشنگم💙🧿