2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه نویس پایتون هستم دیتا ساینتیستم زمینه کاریم در حال حاضر  تدریس هست چون باردارم فعلا اذیت ...

چطور پایتون رو یاد گرفتین؟ قبل از بارداری کجا کار می کردید؟ درامدش چقدر بود؟

ببخشید خیلی سوال میپرسم واقعا نیاز دارم بدونم🥺

چطور پایتون رو یاد گرفتین؟ قبل از بارداری کجا کار می کردید؟ درامدش چقدر بود؟ ببخشید خیلی سوال میپرس ...

رشته دانشگاهیم مرتبط بود عزیز بعدش یهو به فیلد علم داده علاقه مند شدم و شروع کردم به یادگیری پایتون تا قبل از بارداری توی اسنپ کار می‌کردم بعنوان تحلیلگر داده هاشون الانم تدریس میکنم البته زبان هم خوندم تو دانشگاه اونم‌درس میدم الان‌بیشتر تمرکزم رو زبان هست ولی پایتون و علم داده خیلی خیلی شیرین و کاربردی اگه دوسش داشته باشی سریع یاد میگیری حتی پایتون رو توی خارج به بچه ها هم آموزش میدن ، بعد که یاد گرفتی خودت میبینی که چه کارهایی میشه باهاش کرد حتی واسه اونور رفتن هم خیلی خیلی خوبه 

رشته دانشگاهیم مرتبط بود عزیز بعدش یهو به فیلد علم داده علاقه مند شدم و شروع کردم به یادگیری پایتون ...

من دقیقا برای مهاجرت دارم یاد میگیرم.

لیسانس دارم ولی یکساله که دارم بیرون از دانشگاه هوش مصنوعی میخونم. مدرکشم گرفتم ولی حس میکنم پایتونم ضعیفه و نیاز دارم برای وارد بازار کار شدن حتما اول پایتونم رو قوی کنم.

از طرفی سابقه کار ندارم و هرچی پوزیشن توی سایت جابینجا میبینم زده حقوق توافقی. می حوام بدونم چقدر باید درخواست حقوق بدم که منطقی باشه و استخدام شم؟

خیلی هم به پولش نیاز دارم:( 

اگر برای یادگیری عمیق پایتون و علم داده منبع معتبری سراغ دارید که مجازی تدریس کنه ممنون میشم راهنمایی کنین🙏

من دقیقا برای مهاجرت دارم یاد میگیرم. لیسانس دارم ولی یکساله که دارم بیرون از دانشگاه هوش مصنوعی می ...

برای مهاجرت که عالیه واقعا نمیدونی چقدر میخوان و چقدر کار میشه باهاش کرد البته من بخاطر بچه حیلی دیگه تو این فضاها نیستم ولی یه سرچ میکنم و بهتون میگم 

برای مهاجرت که عالیه واقعا نمیدونی چقدر میخوان و چقدر کار میشه باهاش کرد البته من بخاطر بچه حیلی دیگ ...

واقعا لطف بزرگی می کنین

به نظرتون ارشد رو کامپیوتر بخونم شانسی دارم برای فاند؟ ۲۴ سالمه و لیسانس برقم

واقعا لطف بزرگی می کنین به نظرتون ارشد رو کامپیوتر بخونم شانسی دارم برای فاند؟ ۲۴ سالمه و لیسانس بر ...

یکی از دوستام با لیسانس و ارشد برق بعنوان دیتا ساینتیت رفت استرالیا ، چرا ارشد رو نمیری از اونور بگیری ؟ واسه ارشد یه اپلای بکن بنظرم