2777
2789
عنوان

خانما جدید کرونا گرفتین

102 بازدید | 17 پست

شماهم سردرد زیاد داشتین ؟من بویایی مو از دست دادم سردرد خیلی وحشتناک زیاد دارم حس میکنم گوشامم سنگین شده آبریزش بینی هم زیاد دارم شماهم اینطوری بودین؟چیکار کردین زود خوب شدین؟

میشه لطفا دعا کنید خدا کمکم کنه چیزیو ک میخوام ب دست بیارم می‌دونم شما دلتون پاکه خدا زود جواب تونو میده

من گلودرد در حد وحشتناااااااک داشتم و آبریزش بینی  و عفونت شدید سینوسها. آزیترومایسین خوردم و دیفن هیدرامین و غرغره آبنمک.باهمینا خوب شد.۱۰ روز طول کشید

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم الان چند روزه اینحوری هستم

با سوزش گلو و سرفه شزوع شد

دیشب یه لحظه رفتم بیرون

در حد پنج دقیقه

باد خوردم

سردرد شدم سینوس هام دردناک شد

اومدم خونه آبریزش بینی شدید گرفتم

بینیم کیپ

رفتم دوش گرفتم بهتر شدم

ولی دوباره صبح بیدار شدم

سوزش چشم و سرفه دارم

خوب هم نشدم هنوز 

چایی دارچین کلی خوردم ولی تاثیری نداشت

چون زخم روده دارم دارو نخوردم 

ولی شما کوریزان بخور خیلی خوبه 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
من سردرد نداشتم گلو درد شدید گوشم واقعا یکیش نمیشنید 🤣🤣نزدیک بود ماشین بزنتم .ابرزیش سرفه ...دورش ...

من گلو دردم دو روزه خوب شد حالا سردردام ولم نمیکنه شما دارو چی دادبهتون دکتر؟

میشه لطفا دعا کنید خدا کمکم کنه چیزیو ک میخوام ب دست بیارم می‌دونم شما دلتون پاکه خدا زود جواب تونو میده
منم الان چند روزه اینحوری هستم با سوزش گلو و سرفه شزوع شد دیشب یه لحظه رفتم بیرون در حد پنج دقیقه ...

گوشمم کیپ میشه و گاهی درد هم میگیره 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

دقیقا چند روز اول گلوم بود

بعد سردرد شروع شد 

پیشونیم درد میگیره 

من گلودرد در حد وحشتناااااااک داشتم و آبریزش بینی  و عفونت شدید سینوسها. آزیترومایسین خوردم و د ...

خدارو شکر ک خوب شدین دعا کن منم زود خوب بشم خیلی وحشتناکه

منم الان چند روزه اینحوری هستم با سوزش گلو و سرفه شزوع شد دیشب یه لحظه رفتم بیرون در حد پنج دقیقه ...

منم تقریباً مثل شما شروع شد اول یه هفته بعدش شدید شد 

خدارو شکر ک خوب شدین دعا کن منم زود خوب بشم خیلی وحشتناکه

ممنونم.انشالله که زود خوب میشی.مراقبت کن از خودت.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

به من سفیکسیم داد خاک تو مخش من خودم خبر نداشتم انگار حساسیت داشتم بهش یه هفته بعدشم درگیر ببخشید اسهال دلپیچه شدم چقد کهیر زدم 🤭ازیروماسین خوبتره

منم تقریباً مثل شما شروع شد اول یه هفته بعدش شدید شد 

من حس میکنم ویروس نیست

چون پسرم و همسرم باید میگرفتن

چون اونا بیشتر از من مستعده سرما و ویروس هستن