بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
البته برا سه سال پیشه... با چتد مورد پسر چت میکردم که شرایطشون خوب بود... بعد یکیش بود باهم زبان تمرین میکردیم پارتنر زبان بودیم... مثلن سر یه ساعتی زنگ میزدیم و انگلیسی چت حرف میزدیم و حتی چت کردنی هم انگلیسی بودسه ماه بعد خودش فارسی پیام داد و حرف زدیم و گفت اشنا شیم موقعیتش خوب بود ولی چهره ش دوست نداشتم و متاسفانه قلبشو شکوندم ناخواسته.. بعدش با یه پسر دیگه خودم پیشنهاد دادم😂😂😂😂 گفتم بیا عشقم شو😂😂 کاش نمیگفتم و سه سال عمرم رفت و الانم خودم دلم شکسته😊💔💔 ولی در کل ارتباط مجازی ریسکش بالاعه اولا اینقدر پسرخوبی بود ولی کم کم شغلشو عوض کرد و جنبه شو نداشت کلن ۱۸۰ درجه تغییر عقیده داد جناب بی جنبه
شما تا حالا پیشنهاد داغون داشتید ؟ یکی به من پیشنهاد داد قدش تا سرشونه ام بود چهره اشم خدا منو ببخشه پر جوش و داغون 😑 خیلی حالم گرفته شد نمیدونم با چ اعتماد به نفسی اومد جلو 😑 بیاید بهم دلداری بدین 🥲