2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اقا مجازی چه جوری میزنی یاد میدی

البته برا سه سال پیشه... با چتد مورد پسر چت میکردم که شرایطشون خوب بود... بعد یکیش بود باهم زبان تمرین میکردیم پارتنر زبان بودیم... مثلن سر یه ساعتی زنگ میزدیم و انگلیسی چت حرف میزدیم و حتی چت کردنی هم انگلیسی بودسه ماه بعد خودش فارسی پیام داد و حرف زدیم و گفت اشنا شیم موقعیتش خوب بود ولی چهره ش دوست نداشتم و متاسفانه قلبشو شکوندم ناخواسته.‌. بعدش با یه پسر دیگه خودم پیشنهاد دادم😂😂😂😂 گفتم بیا عشقم شو😂😂 کاش نمیگفتم و سه سال عمرم رفت و الانم خودم دلم شکسته😊💔💔 ولی در کل ارتباط مجازی ریسکش بالاعه اولا اینقدر پسرخوبی بود ولی کم کم شغلشو عوض کرد و جنبه شو نداشت کلن ۱۸۰ درجه تغییر عقیده داد جناب بی جنبه

پیشنهادهای آشنایی کجاها داری؟ خیابون ،اینستا ، دانشگاه؟ کجا ؟ بگو تا واست توضیح بدم

هیچ جا 🤣

میدونی مثلا یکی میدد دنبالم شماره میخواد ولی خوب نی 

بعد تو شان دختر نیس کنار خیابون رل بزنع 

شما تا حالا پیشنهاد داغون داشتید ؟ یکی به من پیشنهاد داد قدش تا سرشونه ام بود چهره اشم خدا منو ببخشه پر جوش و داغون 😑 خیلی حالم گرفته شد نمیدونم با چ اعتماد به نفسی اومد جلو 😑 بیاید بهم دلداری بدین 🥲

جوجه پرستار

میشه اون وقت چجوری رلو بگیریم گاز بگیر 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

منم سواله با پسرایی که خیلی براشون خرج میکنن واقعا دیدم نه طرف از دختره درخواست رابطه نداشته ولی انقد میخادش هم پسره خوشتیپ هم درست حسابی 

بگید راهشو لعنتیا😅😅

شما تا حالا پیشنهاد داغون داشتید ؟ یکی به من پیشنهاد داد قدش تا سرشونه ام بود چهره اشم خدا منو ببخشه ...

چن ماه پیش یه پسره معتاد اومد درخونمون گفت بامن ازدواج میکنی😂😂😂😂😂 داغوون بودااا😢😢