2789
لبنیات کلا سم خالصه یکم تحقیق کن متوجه میشی چی میگم اکثرا اونایی ک پلی کیست میگیرن انواع بیماری ها ا ...

لبنیات کارخونه ایی منظورته

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لبنیات کلا سم خالصه یکم تحقیق کن متوجه میشی چی میگم اکثرا اونایی ک پلی کیست میگیرن انواع بیماری ها ا ...

ازبچگیم تاالان همیشه لبنیات خوردم نه کیست گرفتم نه پوستم خرابه نه خودم تمام خانوادم اینجورن اگرسرسفره مون ماست یادوغ نباشه غذانمیخوریم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

لبتیات بده :/ ؟

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
خب پس کلسیم بدنمون رو چطوری تامین کنیم؟

اولا لبنیات اصلا تو بدن باعث افزایش کلسیم نمیشه اینو پروفسور دکترهاخارجی هم تایید کردن خیلی مضرر باعث آسیب به کلسیم بدن میشه تازه

ازبچگیم تاالان همیشه لبنیات خوردم نه کیست گرفتم نه پوستم خرابه نه خودم تمام خانوادم اینجورن اگرسرسفر ...

آره بابا من باردارم باید کلی لبنیات متفاوت بخورم این  حرفای این طب سنتی های بی سواد اونا میگن 

لبنیات سم خالص🙄عزیزم یعنی شما بیشتر از یه دکتر میدونی؟!!!

بعدش هم ذاعقه باهم فرق داری شما میگی من سس فرانسوی. دوست دارم منم میگم من عااااشق سس مایونزم نباشه سالاد نمی‌خورم سم هم نیس چون مجوز بهداشت داره

اینجمه اورگیم، بختیمیز قاره ده اولسا کفنیمز آق اولجاخ💔