2777
2789
عنوان

بچه ها😐😳ناموصن بیاین🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 1499 بازدید | 66 پست
پریودیم سومه اسفنده دو هفته دیگ پس میتونم بزنم؟؟ اره خدا کنه خیالم راحت بشه

اره   منم با این توهم مسخره دهن شوهرمو اسفالت کردم اونم هربار یه بیبی چک میخره میگه دوهفته دیگه صب کن اگه مثبت شد بیا دهن منو اسفالت کن 

🐥💙
احتمالا زخمی چیزی داشتی اس پرم از زخم داخل رفته خودشورسونده رحمت الان چارماهه دوقلوبارداری

😂😂😂😂😂 واقعا تنها احتمالی ک میشه داد همینه 

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂 چ داستانیه بخدا من اولین باره اینجوری شدم 

همش بخاطر ترس و استرسه دیگه  حالا خواهرم برعکس منه اون وقتی استرس داره سریع پریود میشه ولی من پریود نمیشم بعد که خیالم راحت میشه به ثانیه نکشیده پریود میشم

🐥💙
در عین حال اینکه احتمالش کم هست ولی انقد زود حوس کردن و ویتر خودشو نشون نمیده احتمالا توهمه

اهوم سمت راست شکمم درد میگیره از پشت زده ب کمرم🤦🏼‍♀️شانسهههههههه 

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔
واقعا😍😂 از چ‌نظر 

ازین نظر ک هفت هشت روزشو پریود بودی، تو این یه هفته کی باردار شدی،کی لانه گزینی کرده کی تکثیر شده که حالا علائم بارداریم داشته باشی، تازهمیگی ریخته روشکمت مگر اینکه از تو نافت رفته باشه تو😂😂😂

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

همش بخاطر ترس و استرسه دیگه  حالا خواهرم برعکس منه اون وقتی استرس داره سریع پریود میشه ولی من پ ...

اهوم فقط بگذره زودتر پریود شم هیچ‌وقت واس پریودی اینجوری انتظار نکشیده بودم😂

ازین نظر ک هفت هشت روزشو پریود بودی، تو این یه هفته کی باردار شدی،کی لانه گزینی کرده کی تکثیر شده که ...

😂😂😂😂😂😂درسته

دیگ از این ب بعد پیشگیری کن😶

ازین ب بعد پدرشو در میارم خدا بهش رحم کنه😂😂😂بیچاره از الان غصش گرفته 

ازین نظر ک هفت هشت روزشو پریود بودی، تو این یه هفته کی باردار شدی،کی لانه گزینی کرده کی تکثیر شده که ...

همه ی اینا به کنار احتمال اینکه همون بار اولم باردار بشه کمه اونم چی وقتی رابطه کامل نبوده 

بودن کسایی که دو سه ماه اقدام بودن بعدش باردار شدن 

🐥💙
همه ی اینا به کنار احتمال اینکه همون بار اولم باردار بشه کمه اونم چی وقتی رابطه کامل نبوده  بو ...

خیالم مقداری راحت شد😌🍃

تازه اول راهی از این به بعد همش منتظری 

😂😂

پس میشه بگی عشقم کی بهم پیام میده؟اصلا آشتی میکنیم؟کی پیش قدم میشه؟دوسم داره؟

اونجوری نمیدونم ولی حسم میگ عشقت میتونه دوست داشته باشه اگه تو زندگیش کسی نیست سعی کن چراغ سبز نشون بدی خودش میاد سمتت ولی نباید تو پیش قدم بشی