2777
2789

این تیکه کاغذو تو خونم پیدا کردم شوهرم میگه من نذاشتم خودمم نذاشتم 

معنیش بد نیست سرچ کردم 

اما چرا یکی باید اینو بزاره تو خونم ؟؟؟ الان بده یا خوب 🙄

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا برکته خونست انگار  لابد کار مادر شوهرته/

مادر شوهرم ازما متنفره میخواست جدامون کنه بعد بیاد ازینا بزاره ؟ 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
اتیکت سجاده ای چیزی بوده!

سجادم قدیمیه ازینا بش وصل نبود زیر میز عسلی مبلا پیدا کردم الان 

اتیکت سجاده ای چیزی بوده!

فقط‌چیز بدی نباشه عیبی نداره هرکی گذاشته 😄