2777
2789

اگه میشه بگید دکترتون کی بوده و عکسای قبل و بعد بدون فیل تر بذارید. شاید کمکی باشه به ماها 

اگه میشه تاپیک رو پربازدید کنید تا بتونیم ازش استفاده کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امره دیگه😂

والا آدم خل میشه وقتی توی پیج دکترای زیبایی بینی میچرخه! اصلا نمیشه انتخاب کرد

بعد از کارای یکی خوشت میاد میای اینجا میبینی یه عالمه ازش بد گفتن! معلوم نیست کی راست میگه کی دروغ

من میخوام برم ولی دکتر خوب پیدا نمیکنم 

ب نظر تون این دکتر خوب عمل میکنه

ی صلوات بابت نیتم میفرستی🥺💕(متخصص پوست ومو) کاربری دست سه نفر هست دوستای گلم🌱❤ دختر🇹🇷ام🙂
والا آدم خل میشه وقتی توی پیج دکترای زیبایی بینی میچرخه! اصلا نمیشه انتخاب کرد بعد از کارای یکی خوش ...

من اهواز عمل کردم پیش چندتا دکتر رفتم حضوری نمونه کاراشو دیدم باهاشون خرف زدم بهتره حضوری بری ب کامنتا بسنده نکن

مثلا چند نفر که دو سه تا کامنت بیشتر ندارن ریختن توی تمام تاپیکا و از دکتر دربانی تا تونستن بد گفتن یه جورایی به حالت غرض ورزانه ! 

آدم میگه واقعا نکنه راست میگن اما باز عقلت باور نمیکنه 

من میخوام برم ولی دکتر خوب پیدا نمیکنم  ب نظر تون این دکتر خوب عمل میکنه

آخه واقعا مشخص نیست این عکسا واقعیه یا با فیل تر و دستکاری گرفته شده! اگه واقعی باشه بله زیباست

من میخوام برم ولی دکتر خوب پیدا نمیکنم  ب نظر تون این دکتر خوب عمل میکنه

مشخص نیست عکس بعد از عملش خیلی آرایش داره

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی