2777
2789
عنوان

خوش سلیقه های خوش پوش😍

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 24 پست
میخام مشکی بگیرم یکم لاغر نشونم بده😅

😂من چون کل سال رنگای دارک میپوشم سعی میکنم برا عیدا رنگای روشنو شاد بخرم

دختری هستم عاشق موسیقی🎼  نوازنده‌ی ویولن🎻کشته‌مرده‌ی فیلم🎬  و در انتظار آینده‌ای روشن ⛓️💚                یروز همتونو میفروشم شیرکاکائو میخرم؛)🧋                    دلم میخواد برم کنسرت؛ خواننده بگه: ^بی‌قرارم!نتونستم که آرومت کنم؛بعد میکروفونو بگیره سمت جمعیت،با بغض بگم:^ دلشو ندارم،نمیتونم فراموشت کنم :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی عیدت مبارک ان شاءالله سال خوبی رو شروع کنی و همیشه شاد و سلامت و موفق و خندون و خوشبخت و سربلند باشی و به همه ارزوهات برسی و سایه خانواده ات همیشه بالا سرت باشه بازم عیدت مبارک

سلام عزیزم خوبی عیدت مبارک ان شاءالله سال خوبی رو شروع کنی و همیشه شاد و سلامت و موفق و خندون و خوشب ...

سلام عزیزم ممنون قربونت برم شما خوبی 

ممنون عید گذشته شمام مبارک 

میشناسمتون؟

سلام عزیزم ممنون قربونت برم شما خوبی  ممنون عید گذشته شمام مبارک  میشناسمتون؟

سلام عزیزم خوبی ممنونم ازت به همچنین خودت شبی که درد زایمان داشتی اگه یادت باشه همون شب تو پستت بهت نظر دادم