2777
2789
عنوان

باید به سونو تو مطب اعتماد کنم؟

366 بازدید | 21 پست

من به تاریخ پریودم تو هفت هفته وشش روز رفتم برای دیدن قلب جنین ولی دکتر تو مژب خودش سونو کرد وگفت قلب نمیبنم برو ده روز دیگه بیا منم هیچ علایمی از حاملگی ندارم نه ترشح نه درد سینه نه حالت تهوع ،لکه بینی هم ندارم برای دوشنبه جای دیگه نوبت گرفتم برم سونو ایا دکتر همون درست گفت بااین وضعیتم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونوگرافی برو عزیز دقیقتره 

واژینال هم سونو نده فعلا 

فقط برا طول سرویکس برا غربالگریها اونم اگه شکمی کم باشه میفرستن واژینال 

اره ده روز دیگه برو 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

برای قلب جنین باید سونو خوب بری من رفتم یه الکی کشید رو شکمم گفت قلب تشکیل نشده نمی‌دونن با این کلمه چه حجمی اضطراب به یه زن وارد میشه هفته بعد رفتم هم قلب داشت همه چیزم خیلی طبیعی بود ....فقط جای خوب برو 

سونوگرافی برو عزیز دقیقتره  واژینال هم سونو نده فعلا  فقط برا طول سرویکس برا غربالگریها ...

بهم شیاف پروژسترون و امپول انوکسا داده بود شیاف که استفاده نکردم امپولم دیگه خسته شدم وقتی امیدی ندارم نمیخوام با شیاف جاشو محکم کنم وکارم بازبه کورتاژ بکشه سومین سقطمه