2777
2789
عنوان

آقایون بیچاره ی سایت😂

1014 بازدید | 96 پست

بابا موقعه ثبت نام زده مرد یا زن خب این یعنی مردها هم میتونن عضو شن سایت فقط برا زنا نیست

از ی طرفم همشون ک بیشخصیت نیستن؟ما همینجا کلی خانوم بیشعور و کلی خانوم باوقار داریم

گناه دارن خو اینقد بعضیاشون خوبن من دیدم خیلی جاها راهنمایی کردن تو تاپیکایی ک صداشون زدن یسریاشونم ک بچه سنن میان حرف مفت میزنن 😑ک خب نینی یارو تگ کنید چیکار ب بقیشون دارین خیلی از خانوما هم کرم دارن و تاپیک جنسی میزنن اقایون ک همش نیستن بعد تازه ی تاپیک درمورد بازار بورسو اینارم ی اقایی مدیریت میکرد و خیلیم باادب جواب میداد

اوهوم کسی که چیزی نگفته 

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون آقای بورسی گندش در اومد جمع کرد رفت 

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

جای خواهر پشمالومون هستن😐🚶‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

آره بعضیا خوبن 

ولی در کل اینکه یه آقا اینقدر بیکار باشه که بیاد تو سایت و سوالای خانوما رو جواب بده برام حرص آوره 

شایدم مشکل از منه ولی احساس می کنم با یه خاله زنک دارم حرف می زنم😐🤦🏼‍♀️

لحظه ها عریان اند ؛ به تنِ لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز !
چرا چطور؟

مزاحمت داشتن

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

عجیب تر از همه اینا

فقط اونایی تا یه مرد بهشون درخواست میده یا باهاش چت میکنن توی خصوصی بعد عین ندید پدیدا تاپیک. میزنن ک واااااای کاربر مرد بهم درخواست داد

واااااای این کابر مرده چه قدر وقیحه

ادم حس. میکنه اینا اصن تو زندگیشون جنس مخالف ندیدن😂

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
اون آقای بورسی گندش در اومد جمع کرد رفت 

خب من اخرشو خبر ندارم اما کلی دیگ هستن ک خوبن

بعدم همین کاربر عروسک پارچه ایی مگ نبود اونم خانم بود گندشم در اومد

عجیب تر از همه اینا فقط اونایی تا یه مرد بهشون درخواست میده یا باهاش چت میکنن توی خصوصی بعد عین ندی ...

🚮😑😂😂بابا بخدااا تو اینستا کلی ریپلای میزدن مردا و پسرای هول استوریارو خو جواب نمیدادیم اینحا هم همونه

اتفاقا  اگه. ادب و خط قرمزها رعایت بشه حضور اقایون

واقعا لازمه

ببینید مشکلات خانومای سایت اکثرا در روابط با همسر

هست .خب ی اقا بهتر میتونه نظر بده راهنمایی کنه

شما دیدین تا یکی میگه شوهرم فلان همه میگن برو طلاق

اما ی اقا شاید بهتر بتونه دلیل رفتار همسر اون خانوم رو 

بفهمه و راهنمایی کنه