2777
2789
عنوان

معرفی دکتر های زیبایی در تهران

445 بازدید | 4 پست

لطفا دکتری می‌شناسید که کارش خوب بوده چه دکتر جراح چه پوست چه زیبایی (مخصوصا جراح بینی) 

که توی تهران هستن معرفی کنین استفاده کنیم همه.اگر دوسدارید عکس هم بزارید... ممنونم🥰🌹

دکتر متخصص زیبایی برای لیفت شقیقه و ابرو دکتر علیرضا قربانپور هست منو دوستم تحت نظر دکتر قربانپور لیفت ابرو انجام دادیم و کارشون عالیه ما خیلی راضی هستیم ادرسشون مرزداران ایثار روبروی خیابان سهیل پلاک 2 موبایلشون 09023909200

متخصص درمان کوچک کردن بینی بدون استفاده از جراحی و سرپایی برای کوچیک کردن بینی دکتر علیرضا قربان پور هستن بینی خواهر منو که سر پایین بود و پره های بینیش بزرگ بود کوچیک کردن و منم قصد دارم برم پیششون انجام بدم و عالی شده خواهرم و تو هم حتما برو پیششون موبایلشون 09023909200

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام و درود بر شما عزیزان.... به جشنواره شرکت محصولات زیبایی کیا طب خوش آمدید... ما از اصلی ترین وارد کننده های انواع محصولات زیبایی و جوانسازی هستیم که کلا بر اساس واردات و عرضه مستقیم محصولات اصل، اورجینال، درجه یک و... کار می کنیم.....

1- قیمت ها؟! به دلیل حذف واسطه ها ... قیمت ها تضمینی و باورنکردنی است....

2- کیفیت؟! همه محصولات را از کشور های تولید کننده اصلی وارد می کنیم...

3- ارسال؟! به سراسر کشور ارسال داریم....

4- چه محصولاتی داریم؟! ( فیلر، بوتاکس، مزوژل، نخ لیفت )

5- پشتیبانی؟! معلومه هر سوالی داشتی... میتونی مستقیم با مدیریت تماس بگیری...

6- با چه کسانی همکاری داریم؟! تمامی پزشکان و کلینیک های زیبایی سراسر کشور...

7- مشاوره؟! مشاوران خبره و متخصص ما در لحظه پاسخگوی شما عزیزان هستند...

8- ارائه برند های معتبری مثل...

9- برند مشهور بونیتو ( مجموعه کامل )

10- انواع ولوفیل ( طلایی، قرمز، مشکی )

11- انواع بوتاکس ایرانی و خارجی

12- هایومکس،دیستون، مصپورت، نوباتا

13- انواع محصولات کلارا (بادی، هارد،مدیوم، ولوما)

14- انواع ژل نورامیس کره ای اصل

15-درموفیل، فیلارمونی

راه های ارتباطی با شرکت محصولات زیبایی کیا طب

شماره تماس : 9569 268 0912

اینستاگرام :

kiatebcompany