2777
2789
عنوان

مثل من گول نخورید ...

2151 بازدید | 26 پست

میخواستم فقط بگم مثل من گول این پیج های مانتو و پالتو خیلی قیمت مناسب رو نخورید چون هیچ ارزونی بی دلیل نیست... کم بخرید اما جنس خوب ، یه بارونی از یه سایت سفارش دادم نمیگم اسمشو تبلیغ نشه ... ۳۸۵ با هزینه پست ۴۱۵ تو عکس خیلی با کیفیت به نظر می رسید وقتی رسید جنس افتضاااااح افتضاااااح از حق نگذریم دوخت تمیزی داشت اما کیفیت پارچه بشدددت نازک و بدردنخور و بنجل ... هیچ وقت گول نخورید مثل من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همسرم نمیذاره انلاین لباس بخرم میگه لباس باید ببینی قشنگ دست بزنی بعد بخری

واقعا هم همین کارو باید کرد من اگر اون لباس و میپوشیدم عمرااا می‌خریدم به جاش یه شلوار لی می‌گرفتم یا یه کیفی چیزی حیف پولممم

شوهر منم انقد بدش میاد آنلاین رخت و لباس سفارش بدی. ولی خدایی پارسال پشتی و موکت و ابازور سفارش دادیم خیلی جنسشون خوب بود و طرحی ک میخواستیم بود

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

تجربه شد برات فدا سرت عزیزم 

اره دیگه یه چوب کبریتم سفارش نمیدم،یه شومیز خوشگل و شیکی بود ۳ سال پیش ۲۷۰ ولی تن خورشو نذاشته بودن فقط قد و اندازه گفته بودن سایز ۳۸ قد ۸۰،قد ۸۰ دیگه بالای زانو میشه دیگه واسه منی که قدم ۱۶۴،وقتی اومد چشمت روز بد نبینه جنسشش اشغالللللللل،بخدا اندازه نازکیش مث پلاستیک زباله بود اونو بدنم پیدا،گشادددددددد فک کنم در حد ۴۶،قدشم یه یه وجب مونده به پا،یعنی نشستم انقدددد گریه کردم نه بخاطر پولشا بخاطر اینکه اینا ادمو خر فرض میکنن همون لحظه انداختمش سطل اشغا