2777
2789
عنوان

میشه بهم بگین باید چیکار کنم؟

234 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها

من قبلا یه نامزد داشتم که بهم خورد و خب جفتمون هنوز همو دوست داریم... ولی خب من نمیتونم بخاطر یه سری کارا ببخشمش ولی خب دوسش دارم اونم پیگره ک باز باهم باشیم

ولی من دو سه بار ک با خانوادم راجب اینکه باز با نامزدم باشم حرف زدم اونا نمی‌خوان باهم‌باشیم از یه طرف عموم خیلی دوست داره من عروسشون بشم پسر عمومم پسر خوبیه هم از لحاظ اخلاق هم مالی و رفتار ولی خب من حسی بهش ندارم چون از بچگی باهام بزرگ شدیم حس میکنم داداشمه اصلا نمیتونم به عنوان همسر قبول کنمش مامانمم خیلی روم فشار میاره ک من با پسر عموم ازدواج کنم حتی دو سه بار دعوای بد کردیم و مامانم میگه تو لیاقت آدم خوب نداری پسر عموت هم خوش رفتاره هم خوش قیافه دیگه چی میخوای من چیکار کنم بنظرتون؟ در ضمن پسر عموم هم علاقه ای به من نداره و همش بهم‌میگه آبجی ولی خب خانواده اونم‌روش فشار میارن...

من با دلم تصمیم میگیرم 🫠 همونی ک دوسش دارم و انتخاب میکنم

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من قبول نکنم مامانم ول کن‌نیست تا کاری ک‌میخواد نکنم هی قهر میکنه و گریه میکنه...

بزار انقدر قهر کنه تا خسته بشه درسته مادره احترامش واجبه

اما باید قبول کنن ک شما ریگه بزرگ شدی و این چیزا رو خودت باید تصمیم بگیری

اخه چون یه بار خیانت کرد بهم نمیتونم باز بهش فرصت دوباره بدم بهش اعتماد نمیتونم بکنم

راست میگی خیانت و ببخشی بازم تکرار میکنن🫤

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.