2777
2789

امروز مامانم مهمون داشت شوهرم منو برد رسوند خونه مامانم بعد 

شب بهم پیام داد آماده شو بریم خونه ولی گوشیم رو سکوت بود ۳بار هم زنگ زد من متوجه نشده بودم بعد دادشم اومد گفت که شوهرم دم دره کلید خونه رو لازم داره منم فکر کردم خونه چیزی نیاز داره کلید رو دادم داداشم برد براش همیشه دیر وقت مغازه رو می‌بست امشب زود تر بست برا همین فک کردم از خونه چیزی لازم داره می‌ره برداره 

بعد رفتم گوشی رو از تو اتاق برداشتم دیدم ۳۰دقیقه قبل بهم پیام داده و ۳بار زنگ زده پیام دادم گفتم ندیدم پیام دادی و زنگ زدی 

بعد کلی زنگ زدم جواب نمیدادم منم عصبی شدم جون میدونستم الان خونه رفته و سرش تو گوشیه ولی جواب منو نامیده یه نفس همش زنگ زدم بعدم پیام داد گفت هر وقت آماده شدی بگو بیام دنبالت دم در منو الاف نکنی منم اصلا جواب پیام نداد هم چنان به نفس زنگ میزدم لج کردم گفتم پیام جواب نمی‌دم باید تلفنم رو جواب بده دیگه این قد زنگ زدم تا مجبور شد جواب دادم گفتم بیا دنبالم 

بعدم که اومدم اصلا یک کلمه هم باهاش حرف نزدم اصلا محل ندادم بعدم پسرم رو بردم گذاشتم کناره تا نگه داره اونم شروع کرد بهانه گرفتن برنداشتم  گفتم بزار باباش آرومش کنه رفتم واسه خودم دوش گرفتم اومدم چایی گذاشتم نشستم فیلم نگاه کردم اونم دراز کشیده بود که مثلا بخوابه پسرم هم کنارش بازی میکرد اصلام محل ندادم بعد کلی این ور اون ور کرد تا خوابش بگیره بعد که خوابید گوشیش زنگ خور سریع بلند شد جواب داد ولی تلفن منو جواب نمی‌داد 

چی بهش پیام بدم صبح بیدار شد بخونه نمیخوام حرف بزنم 

چه برخوردی داشته باشم فردا شب که اومد خونه صبح که می‌ره من خوابم برا ناهار هم مغازه میمونه همیشه نمیتونه ببنده

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعواتون خیلی آب دوغ خیاره

مگه بچه ای که لج میکنی

همینطور که تو ناراحت شدی که اون جوابت رو نداده، اونم ناراحت شده که چرا جوابش رو ندادی

خودت رو جای اون تصور کن،بهت پیام داده و سه بار زنگ زده و تو جوابی بهش ندادی.اومده دنبالت نرفتی پایین یکیو فرستادی بهش کلید بده. خب اون با خودش فکر میکنه من چکار کردم که برای من قیافه گرفته...اونم خواسته تلافی کنه گوشیت رو جواب نداده و تو غد بازی در آوردی :/

با هم منطقی رفتار کنید نه بچگونه

دعواتون خیلی آب دوغ خیاره مگه بچه ای که لج میکنی همینطور که تو ناراحت شدی که اون جوابت رو نداده، ا ...

خودش می‌دونه بچم ولم نمیکنه که خودم برم دم در بعدم من که بهش گفتم ندیدم ولی اون که دید چقد زنگ زدم 

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...