2777
2789
عنوان

بالا آوردن شیر نوزاد

193 بازدید | 18 پست

دخترم رفلاکس داره 2 ماهه دارو میخوره با شیر خشک ar ببلاک که مدفوعش شل بودشیرخشکش را عوض کردم تروویتال میدم  مدفوعش خوب شده اما هرزگاهی خیلی کم شیر بالا میاره ممکنه شیرخشکش سنگین باشه؟ کسی تجربه ای داره؟ 

ن عزیزم چیزی نیس نترس دختر عموی منم همینجوری بود یکم بالا میاورد بردیمش دکتر دکتر گفت ی کوچولو ک بالا میاره هیچی نیس زیاد خورده بخاطر اونه

ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستی🦋💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برادر زادم از وقتی دنیا اومد تا الان ک 5 ماهشه همیشه شیر بالا میاره اونم خیلی زیاد 

حتا شیر مامانشو پس میده هر چی مارک شیر خشک عوض کردیم باز پس میده 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐

من که دیدم نوزادا و نی نی ها کلا خیلی راحت بالا میارن 

فکر کنم مریشون کوتاهه برا همین خیلی راحت این جوری میشن 

بعد که بزرگ میشن خود به خود خوب میشه با افزایش طول مری

مثلا حتی فک  کنم از بس مریشون کوتاهه با باد گلو شیر بالا میاد و چیز خاصی هم نیست 

♡~God knows the best

دختر من ریفلاکس پنهان داره نمی تونه خوب بخوابه یه چیز میاد دهنش!مژه مزه میکنه دکتر براش شیر خشک نوشت ولی دخترم جز شیر من لب نزد.  یه پودر اس امپرازل داده بود بهش دادم سر خودم قطع کردم . ‌

گر نگهدار من آنست که شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

شاید داروش براش ضعیف باشه دوباره ببرش دکتر 

دختر منم فاموتیدین میخورد تا دوماه خوب بود بعد باز شروع کرد بالا اوردن یکم بردمش پیش دکترش گفت داروش ضعیف شده براش چون سنش بیشتر شده 

براش ساشه پنج گرمی امپرازول نوشت الان خیلی بهتره 

بالا نمیاره مگه اینکه یه جوری بغل بشه به معدش فشار بیاد 

عزیزم شیر توویتال فکر نمیکنم خیلی به درد بخوره یه شیر بهتر براش انتخاب کنید 

عزیزم من پسرم تا دو سالگی شیر بالا میاورد هیچ مشکلی هم نداشت.اتفاقا خوبیش به این بود دلدرد نمیگرفت ک گریه کنه.سعی کن آروق بزنه بعد ازشیر خوردن هاش ک کمتر بالا بیاره.بعضی بچه ها کلا مدلشون اینه

دختر من ریفلاکس پنهان داره نمی تونه خوب بخوابه یه چیز میاد دهنش!مژه مزه میکنه دکتر براش شیر خشک نوشت ...

کاش قطع نمیکردی چون اسید معدش برمیگرده تو مریش معده و مریش میسوزه اونجوری دهنشو مزه مزه میکنه 

به مرور زمان باعث التهاب مری و زخم مری میشه خدایی نکرده 

کاش قطع نمیکردی چون اسید معدش برمیگرده تو مریش معده و مریش میسوزه اونجوری دهنشو مزه مزه میکنه  ...

آخه دیدم فرقی نکرد  با شیر خشک درمان میشد اونم نخوردش.  خودمم خیلی مراعات لبنتیات میکنم که کمتر اذیت شه . یعنی شروع کنم بهش بدم بازم ؟ 

آخه دیدم فرقی نکرد  با شیر خشک درمان میشد اونم نخوردش.  خودمم خیلی مراعات لبنتیات میکنم که ...

اگه دکترش تشخیص رفلاکس داده داروشو بده گلم 

منم دوست نداشتم دارو بخوره دخترم ولی دکترش وقتی اینو گفت که اسید معده باعث التهاب مری میشه از ترسم مرتب داروشو میدم معمولا بعد ۷ ماهگی خوب میشن 

اگه دکترش تشخیص رفلاکس داده داروشو بده گلم  منم دوست نداشتم دارو بخوره دخترم ولی دکترش وقتی ای ...

اره طفلی همش سینه منو تو خواب میگیره که تلخی دهنش بره.  باشه از فردا شروع میکنم بازم بهش میدم