2777
2789
عنوان

مشهدی‌ها لطفا بیاین ممنونم🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 35 پست
روزها هوا بهتره ولی شب سرده البته ازدیروز کلا سرد شده حتما لباس گرم بیار حرم هم رفتی التماس دعا  ...

محتاجیم به دعا 

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله سرد شده برف میاد لباس گرم و پتو حتما داشته باشد  در ضمن خیلی هم خوش اومدین🌸😁

سپاسگزارم عزیزدلم 

فکرش نمیکردم برف بیاد خوبه اینجا چندسال یبار برف میاد حداقل برف ببینم

خیلیییییی سرده

پیشاپیش خوش اومدی عزیزم خوش بگذره 

خودت کجایی هستی

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔
مرسی خانم گل

چرا تو فصل سرما مسافرت

ببخشید اگه دوست داشتی جواب بده

البته من خودمم پانزدهم دارم میرم مسافرت شمال

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔
چرا تو فصل سرما مسافرت ببخشید اگه دوست داشتی جواب بده البته من خودمم پانزدهم دارم میرم مسافرت شمال

تو قرعه کشی اداره برادرم اسممون در اومده

والا فکر می‌کردیم مثل سال‌های قبل گرم‌تر باشه

شیراز عزیزم 

من شاید شاید احتمال خیلی کم برا زندگی یه ۳یا۴سالی بیام شیراز بخاطر کار شوهرم اگه کارش شیراز جور بشه و مارو ببره

تو قرعه کشی اداره برادرم اسممون در اومده والا فکر می‌کردیم مثل سال‌های قبل گرم‌تر باشه

ای جانم انشالله شما بخواین بیایین هوا گرم بشه

خوش بگذره گلم

من شاید شاید احتمال خیلی کم برا زندگی یه ۳یا۴سالی بیام شیراز بخاطر کار شوهرم اگه کارش شیراز جور بشه ...

ان شالله هر چی خیره اتفاق بیفته ولی ان شاالله اگر اومدین بهترین اتفاق زندگیتون باشه