2777
2789
عنوان

حرف هایی که نگفتم ‌ . .

150 بازدید | 11 پست

دوبار تعلیق شدم ولی خیلی وقته ک نی نی سایتم.

امشب اومدم برای کسایی که منو نمیشناسن بنویسم شاید بهتر اونایی که کنارمن درکم کنن اگرم نکنن توقعی نیست.

هیچوقت فکرشو نمیکردم یه جوون ۲۰ ساله بی رمق بشم و هیچوقت فکرشم نمیکردم ک یروز بیام اینجا بنویسم .باوجود تمام خستگیام هرروز که آفتابو میبینم بخودم میگم پاشو تو با این چیزایی که از روزگار دیدی مسلما نباید به این زودی جا بزنی بنظرم روحیه فولادی دارم بابت کم آوردنمم بخودم میتوپم😂همش میگم برو جلو و هرچی ک میخاد زمینت بزنه رو با یه لبخند از بین ببر،فکر میکنم این سرسختی خوبه ولی آدمه دگ یجاهاییم کم میاری و ...

اومدم بگم خیلی چیزا اینجا خوندم مشکلاتی هم بودن که وجودشون خنده دار بود مثل مادرشوهر بدجنس و خواهر شوهر حرف دربیار که واقعا این حجم از وجود اینجور آدما با دخالتاشون خنده داره یا خیلیا که با عاشقی ازدواج کرده بودن درحال کارای طلاق و پرسوجو از روال کاریشون اینجا یا خاطرات تلخ کتک از همسر و ...خیلی چیزا تو نی نی سایت هست اما هیشکی تاحالا نیومده بگه حالت چطوره امروز از حال دلت بنویس ولی من ازت میپرسم حال دلت چطوره؟

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .
عالیییییی

ای جانم همیشه حالت عالی باشه😍

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داغون... میخندم اما بیشتر به خودم

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit

افتضاحه… دانشگاه رو بخاطر افسردگی ول کردم.رفتم سرکار بعد یمدت بیخیال شدم.بابام خیلی اذیت میکنه وقتی میاد تو اتاقم باهام حرف بزنه عرق میکنم صدام میگیره و تپش قلب میگیرم… دنبال کارای مهاجرت بودم دور از چشمش که ریجکت شدم.میخواستم این ماه برم پیش نامزدم که مدارکام همشون غیب شد.خسته شدم از تحقیر از ناسزا…از بی احترامی از توی خونه موندن.هیچ حقی از خودم ندارم.بابام مدام به خواهرم میگه درس بخون مثل خواهرت نشی.این درحالیه که من همیشه شاگرد اول بودم.چیکار کنم که نتونستم بخاطر اضطراب و افسردگی درسمو ادامه بدم.چیکار کنم که توی این خونه تمام انرژیم از بین میره و انگار توانایی هیچکاری رو ندارم…خیلی خستم بریدم یجورایی امشب کلی گریه کردم.نمیدونم چرا خدا کمک نمیکنه…

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
داغون... میخندم اما بیشتر به خودم

چرا آخه ☹

افتضاحه… دانشگاه رو بخاطر افسردگی ول کردم.رفتم سرکار بعد یمدت بیخیال شدم.بابام خیلی اذیت میکنه وقتی ...

سعی کن خودت حال خودتو خوبکنی بگو حالم خوبه تا خدا هم برات حال خوب بخواد  با یه مشاور هم صحبت کن 

افتضاحه… دانشگاه رو بخاطر افسردگی ول کردم.رفتم سرکار بعد یمدت بیخیال شدم.بابام خیلی اذیت میکنه وقتی ...

عزیزم متاسفانه افسردگی بیماری ای هستش ک باید درمان شه حتما.من کاملا میفهممت اینک هرکاری رو سروع کنی و به در بسته بخوری یعنی چی ولی اگر حال دلت خوب باشه راحت تر از پس همه سختی ها برمیای اگر دوسداری حرف بزنی بهم پیام بده 

عزیزم متاسفانه افسردگی بیماری ای هستش ک باید درمان شه حتما.من کاملا میفهممت اینک هرکاری رو سروع کنی ...

افسردگیم رو درمان کردم خداروشکر.مشکل اصلیم این خونس که تکام رویاهامو داره ازم میگیره.تنها چیزی که میخوام مدارکام برگرده برم ازین خراب شده

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
افسردگیم رو درمان کردم خداروشکر.مشکل اصلیم این خونس که تکام رویاهامو داره ازم میگیره.تنها چیزی که می ...

اینک امیدوار به رشد و ترقی هستی عالیه روحیتو نباز  انرژی مثبت بده میدونم تو این بازه زمانی ک همچی گره خورده این کار سختیه ولی تو از پسش برمیای

چرا همه میدویید تو تاپیکا مادرشوهر و خواهر شوهر کسی انگیزه نمیخاد 🙄