2777
2789
عنوان

جوش صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 53 پست
دقیقاً ممکنه هورمونی باشه اما هیچ مشکل از نظر پریود و سیکل ماهیانه ندارم 

منم مثل تو هیچ مشکلی ندارم همه آزمایش هارو هم دادم خیلی ام از چیزا رو نمیخورم اما بازم جوش میزنم 🥺😢

این کاربری دست دو نفره خودم و خواهرم 😁✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاً ممکنه هورمونی باشه اما هیچ مشکل از نظر پریود و سیکل ماهیانه ندارم 

اآزمایش هورمون و خون بده 

دکتر طب سنتی هم برو اگه دکتر خوب سراغ داری اونام مشکلات درونی را خیلی خوب تشخیص میدن

یه بار یکیشون گفت به خاطر این جوش میزنی که کبدت گرم شده و بهم یه دارو داد خیلی بهتر شدم 

ایشالا که شمام بهتر شی 

♡~God knows the best
این محلول از 12سالگی دارم استفاده میکنم اما کاملا بی تاثیر برا جوش های چرکی و بزرگ نیست جواب نمیده ا ...

اره برای جوش های کوچیک خوبه اونا رو زود خشک میکنه

منم احساس میکنم اگه قطع کنم دوباره برمیگرده اخه من قرصم میخورم  دکتر به من گفت ۳۰ سالت به بعد ...

منم 26سالمه از 12سالگس درگیر جوششدید متورم اما فکر کنم تا 80سالگی درمان نشم واقعا خسته شدم

منم عین چی ۲ سال جوش میزدم زیر پوستی، فعال،در قابلمه ای اخر رفتم دکتر دو هفته نشد رفت همش خداروشکر&n ...

چ دکتری؟؟کجا؟

برای ظهور امام زمانمون (عج) صلوات بفرستید.💜                             کاربر قدیمی☹️🥲

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3832848/داستان-من-با-جوش-های-صورتم-و-تخمدان-پلی-کیستیک-با-تجربه-هایی-که-کسب-کردم 

راهکارهای این تاپیک رو انجام بدید+ حذف قند مصنوعی( خیلی مهمه این مورد، برای من به شدت تاثیرگذار بود)+ ورزش

به جای تربیت دیگران ، خودت را تربیت کن 
اآزمایش هورمون و خون بده  دکتر طب سنتی هم برو اگه دکتر خوب سراغ داری اونام مشکلات درونی را خیل ...

دقیقاً منم میخام طب سنتی برم اصلا به طب سنتی باور نداشتم تا دیگه واقعا راه حلی برام نمونده

دقیقاً منم میخام طب سنتی برم اصلا به طب سنتی باور نداشتم تا دیگه واقعا راه حلی برام نمونده

من طب سنتی ام رفتم کلی هزینه کردم برا من که فایده نداشت ، برای شما انشالله خوب باشه 🥺

وای توروخدا حالا چی شما زالو درمانی هم کردید یا حجامت

حجامت آره چند بار انجام دادم ، انواع عرقیجات هم خوردم ، روغن هارو هم استفاده کردم ، هیچی فایده نداشت ، فقط زالو رو تا حالا انجام ندادم 

ممنونم من تپلم ممکنه مال تپلیمم باشه ،😂

بخون تاپیکشون رو واقعا مفیده ، من خسته شده بودم واقعا از جوش، یکی از شانسهام این بود بعد مدتها سرچ و مطالعه اتفاقی اون تاپیک رو دیدم و به نتیجه رسیدم

به جای تربیت دیگران ، خودت را تربیت کن