2777
2789
عنوان

اخلاق همسرم

253 بازدید | 14 پست

بچه ها همسرم اصلا معرومحبت ندارع انگار خواهر برادریم نه بغلی نه حرف عاشقانه ای نه محبتی نه به حرفم گوش میده هیچی واس خودش ریلکس همش با لب تابش اموزش میبینه نه منم اهمیت نمیده دوست بودیم اونموقع ها عالی فک نمیکردم کسی مث این باشه بعد نامزدی اونجوری بود یکم خوب بود الان بعد عروسی افتضاخ شده چیکاکنم بنظرتون خودم محبت کنم  وهی ازش تعزیف کنم براش کادو اینا بخرم روش تاثیر میذاره؟

میشع به ارزوم برسم خوشبخت شم ی صلوات بفرسید خیلی وقته منتظرم🥺❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه ج.... ندارین ینی ‌؟ چه بد🥺

بله نداریم اینم یکم مریض بود بعدش مراعات میکردیم اما دیگ الان ک یکم بهتر شده باز هیچی

کلا بی محبته مث شوهر من.فقط مواظب زندگیت باش 

اخ چجوری الان دعوا کردم باهاش میگ تا چن ماه رایطه نخواهیم داشت و اینک نمخام ب حرفات گوش بذم ساکت شو گمشو برو

بله نداریم اینم یکم مریض بود بعدش مراعات میکردیم اما دیگ الان ک یکم بهتر شده باز هیچی

وای اگه بچه ندارین جدا بشین یا برین مشاوره این چه وضعشه 🥺

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
اخ چجوری الان دعوا کردم باهاش میگ تا چن ماه رایطه نخواهیم داشت و اینک نمخام ب حرفات گوش بذم ساکت شو ...

ببین مرد بی رابطه نمیمونه اگه رابطه ازت نخواد مطمئن باش خودشو یجور دیگه خالی میکنه حالا میخواد هرطور باشه

وای اگه بچه ندارین جدا بشین یا برین مشاوره این چه وضعشه 🥺

ای خواهر من دوسش دارم دوس دازم خوب شه میترسم بگ جداشیم مشاورم نمیره میگ مگ ما چمونه خیلیم خوبم من بنظرش اینا مشکل نیسن گاها میگ حوصله ندارم بچه بازیارو بهت محبت کنم قربون صدقت برم

ببین مرد بی رابطه نمیمونه اگه رابطه ازت نخواد مطمئن باش خودشو یجور دیگه خالی میکنه حالا میخواد هرطور ...

حس میکنم خود ار......مکنه

ببین مرد بی رابطه نمیمونه اگه رابطه ازت نخواد مطمئن باش خودشو یجور دیگه خالی میکنه حالا میخواد هرطور ...

واینک خودشو زیاد میتونه نگه داره کمرشم درد مکنه مراعات خودشو میکنه

اخ چجوری الان دعوا کردم باهاش میگ تا چن ماه رایطه نخواهیم داشت و اینک نمخام ب حرفات گوش بذم ساکت شو ...

ی مشکلی داره این ... 

به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛  حسین جان(ع) 💔❤️‍🩹❤️‍🔥🖤 

ی مشکلی داره این ... 

چ‌مشکلی اخ حس میکنم مدلشع من نشناختمش اما یاید درس شه دیگ خیانت ک نمیکنه مطمئنم تنبله خیلیم ی چیزی خونه نیازمیشع بزور میرعدمیخره یا یجایی مخاد بره تنیلی مکنه

چ‌مشکلی اخ حس میکنم مدلشع من نشناختمش اما یاید درس شه دیگ خیانت ک نمیکنه مطمئنم تنبله خیلیم ی چیزی خ ...

نگفتم خیانت عزیزم. ۱۰۰ تا مشکل دیگ ممکنه باشه. تو ریشه یابی کن ببین چشه اصلا شاید ب کمک احتیاح داشته باشه. تو محبت کن. بشین پیشش. دلبری کن. 

به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛  حسین جان(ع) 💔❤️‍🩹❤️‍🔥🖤