2777
2789
عنوان

نامزدم میگه بیا توافقی جداشیم

3748 بازدید | 116 پست

سلام من ۷ ماه که عقدم چندماه شوهرم ازم دوربود شهردیگه کارمیکرد تواون مدت که شهردیگه بود خیلی باهام بدرفتارمیکرد خیلی بحث ودعوا داشتیم همش بهم میگفت باتوزندگی نمیکنم بروطلاق بگیربعدش الان یه مدت اومده شهرمن بعد پریشب پیش هم بودیم بعداخرشب من یواشکی گوشیش رونگاه کردم بعدش دیدم که یجا با یه دخترعکس گرفته بعدهمون عکس روفرستاده برامادرش بعد مادرشم گفته که دختره خوشگله بعد نامزدم گفته که به بابا نشان بده باورم نمیشه که بهم خیانت کرده ومادرشم باهاش همکاری میکنه بعد صبح که نامزدم بیدارشد ناراحت بودفهمید که من گوشیش روچک کردم اخه شارژ برقیش تمام شده بودازینجا فهمید ازشانس بدمن بعدش صبح که بیدارشد باهام سردبود منم بهش گفتم جریان این عکس رو که دیدم اونم گفت اون یه زن هرزه خیابونی بوده که اورده بودیمش خونه با دوستام بعد میگفت که اینکه خیانت نمیشه وقتی ازت دوربودم روم فشاربوده بخاطرهمینم مجبورم برم با اینواون بعدشم چون ماعقدیم ورابطه دخول نداریم اون میگه چون من نیازدارم به رابطه واونجورکه میخوام ازتو ارضا نمیشم مجبورم برم با دیگران بعد کلارفتارش عوض شدمیگفت تواونی که میخوام نیستی ومن نمیتونم باتوزندگی کنم همش ایرادایه الکی وبهانه های الکی میاره میگه الانم شماره منوگذاشته بلک لیست میگه پس فردا بیا بریم توافقی جدابشیم میگه دوست ندارم ازت متنفرم میگه حالم ازت بهم میخوره میگه واسه یکشنبه محضروقت گرفتم میگه اگه امدی که امدی نیامدی میرم شهرم خودمو گم وگورمیکنم دیگه رنگمم نمیبینی نمیدونم چیکارکنم من خیلی دوستش دارم نمیخوام زندگیم خراب بشه چیکارکنم که ازطلاق منصرف بشه بعد اون روزم که پیش هم بودم بحث کردیم ومن کشیده زدم بهش بخاطرهمینم میگه توچون منوزدی انتظارنداشته باش باهات زندگی کنم اخه من خیانتش رو دیدم اعصابم خورد شد واسه این زدمش بعد اونجا اونم منو هول داد وبعدش من گریه کردم بعدش امد بالاسرم‌گفت که گریه نکن بعدخودشم داشت گریه میکرد پس حتما دوستم داره که گریه میکرد ولی چرا الان میگه برو نمیخوامت ومیگه دوست ندارم میگه که توافقی جدابشیم ومیگه توهم خوشبخت بشی کی حسوده میگه با من بدبخت میشی من خیلی دوستش دارم اثلا دلم نمیخواد جدابشم نمیدونم چیکارکنم منصرف بشه ازطلاق 

در حق خودت و روان و اعصابت لطف کن و جدا شو

نه که بعدا بو بچه بیای

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلم برات سوخت خیلی ضعیفی 

لطفا به پدر و مادرت بگو 

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

کار شما اینجا اشتباهه ک میگی دوسش دارمو نمیخوام جداشم علنا داری خیانتشو قبول میکنی یخورده غرور داشته باش

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم

همه بلایی سرت آورده میگی چیکار کنم طلاقم نده؟؟؟

واقعا یه سری ها خودشون بلاروو میارن تو زندگیشون چند سال دگ همینجا تاپیک میزنی می‌خوام با یه بچه طلاق بگیرم 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

وایییییییی تو میخوای طلاقت نده؟؟؟؟

ببین این زندگی سمی و ول کن طلاق بگیر

اول بخاطر خیانت بزرگترین اشتباهی ک قابل بخشش نیست

بگو تو گوه خوردی زن گرفتی وفتی نمیتونستی تو شهر خودت کار کنیو اونجا پی نیاز هات بودی

بعدشم بخاطر توهینای ک بت کرده

ببین با این ادم بری زیر ی سقف بدبخت عالم میشی خدا بهت رحم کرده فرار کن ازش همین

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️

کدوم زندگی؟؟؟؟؟ واقعا اینقدغرورنداری دختر عیبه بقران،بگروبرو طلاقم بده درخواست طلاق بفرسته برات مهریتم بده میگه توافقی که هیچی بت نده 

هرچه دادم به اوحلالش باد

خدادوست داره که دستش رو شد برات 

قدر بدون لطفا 

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!