2777
2789

به نظرتون با ۸ میلیون یه گوشی  طرح  آیفون ۱۴ بخرم ک ماله امارات یا ویتنامه/ یا سامسونگ آ۳۳ ویتنامی ک اونم اصلا ولی باز همونجاییه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخواستم بخرم گفتن اصلا خوب نیست

تاپیک هم زدم

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
همون سامسونگ بخر‌.....طرح ایفونا کسی ک یبار بره تو دوربینت یا گوشی دس بگیره میفهمه فیکه و ضایس

نه خب داخلش دیدم حتی تو تنظیمات مشخص نمیشه عزیزم.پیجشون ۱ میلیون فالوور داره . موبایل ۲۴

طرح آیفون اصلا خوب نیست

هم کیفیتش خیلی پایینه هم کاملا تابلوئه فیکه و اگه فکر میکنی کلاس داره اصلا اینجوری نیست

لایک نکنید.. هرکی لایک کرد سوسک بشه ایشالله...فقط ریپلی دوس دالم🥲

ببین ایفون دردسر داره چون هنوز تو ایران جا نیوفتاده و هر برنامه ایی که تو سامسونگ به راحتی دانلود میشه برای ایفون کلی باید بگردی تا نسخه مخصوصشو پیدا کنی

زمین با ارزش خواهد شدزمانی که مردم بفهمندبا ارزش ترین دین ، انسانیت است :)                        بعضی از ادما ارزش جواب دادن ندارن ، فقط باید ازشون گذشت...                          / کف بینی میکنم نفری 30       خواستی بگو شماره کارت بدم 😉/
نه خب داخلش دیدم حتی تو تنظیمات مشخص نمیشه عزیزم.پیجشون ۱ میلیون فالوور داره . موبایل ۲۴

من خودم گوشی فروشی دارم.....وزنش خیلی فرق داره با اصلی.و کیفیت صفحه هم خ متفاوته.رنگ قاب بعد ی مدت میره.و خ چیزای دگ