2777
2789

سلام عزیزان ، راستش من خیلی تو تمیزی وسواس نیستم مثلا تا چند سال پیش زیر کابینتام رو تمیز نمیکردم میگفتم خب دیده نمیشه چه تمیز کردنیه 🙄 اما الان دوس دارم خونم از تمیزی برق بزنه ، تکنیک خاصی دارین لطفا بهم بگم ، کجا هارو تمیز میکنین؟ مثلا دیوارو هم دستمال میکشین ؟ 

یا مثلا یه جا خونده بودم درزهای سرامیک رو با اب و وایتکس تمیز میکنن که سفید بشه ، در حالی که من اصلا همچین چیزی رو نمیدونستم

خلاصه یه چند تا راهکار بهم بدین که چطوری خونمو تمیز و مرتب نگه دارم  کجاهارو که حتی تو چشم نیست باید تمیز کنم ؟ 

🌱دنیا را از نگاه کودکان ببینیم 🌱

جدیدا منم خونه یه بنده خدا رفتم کیف کردم از تمیزی خونش منم دوس دارم اونجوری باشم نمیدونم چطوری

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
جدیدا منم خونه یه بنده خدا رفتم کیف کردم از تمیزی خونش منم دوس دارم اونجوری باشم نمیدونم چطوری

اره بعضیا خونشون میری همه جا برق میزنه از تمیزی من هر کاری میکنم نمیشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حداقل دو هفته یه بار کل آشپزخونه رو کف میزنم زیر کابینت و کل زمینش و دستمال میکشم. بقیشم غیر زیر کابینت هفته ای دو بار. سرویسو سالی دوبار جرمگیر میزنم بقیه سالم هفته ای دو سه بار با پودر لباسشویی میشورم و گوشه هاش بعد خشک شدن یکم مایع لباسشویی میریزم که بوی خوب بده. من چون بچه کوچیک دارم جارو زیاد میزنم ولی هفته ای یه بار جارو اساسی میزنم و سرامیکا که فرش ندارن کف میزنم دستمال میکشم و همه جارو گردگیری میکنم. سالی دوبار دیوارارو کف میزنم دستمال میکشم البته رنگ روغنه. 

اره بعضیا خونشون میری همه جا برق میزنه از تمیزی من هر کاری میکنم نمیشه 

من امروز حموم رو حسابی سابیدم فکر کنم هفته ای یه روز باید بذاریم برا تمیزی اساسی یه قسمت خونه ... بعدم بنظر من هرکاری خواستیم بکنیم به نحو احسن انجام بدیم فکر کنم یکماهه خونمون مثل اونا میشه

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

بعد کابینتا رم کف میزنم دستمال میکشم برق میفته، چون هایگلاسه خیلی معلومه کثیفیش. بالای کابینتام سفره یه بار مصرف انداختم سالی یه بار جمع میکنم جدید میندازم چربی و گرد و خاک دیگه بالای کابینتارو کثیف نمیکنه. 

من حداقل دو هفته یه بار کل آشپزخونه رو کف میزنم زیر کابینت و کل زمینش و دستمال میکشم. بقیشم غیر زیر ...

خدا قوت عزیزم ... روزی چند ساعت صرف تمیز کاری میکنی؟

خدا قوت عزیزم ... روزی چند ساعت صرف تمیز کاری میکنی؟

ممنون عزیزم من چون بچه کوچیک دارم همش دارم یه کار میکنم ولی همون تایمی که برا غذا درست کردم میذارم کافیه مثلا تا غذارو درست میکنم دستمال بکشم و اینا یه ساعت اینا

ممنون عزیزم من چون بچه کوچیک دارم همش دارم یه کار میکنم ولی همون تایمی که برا غذا درست کردم میذارم ک ...

خوبه اینجوری مثل شما همیشگی بخوام انجام بدم زیاد طول نمیکشه

من حداقل دو هفته یه بار کل آشپزخونه رو کف میزنم زیر کابینت و کل زمینش و دستمال میکشم. بقیشم غیر زیر ...

مرسی عزیزم، من هیچوقت کف نزدم 👍 فک کنم خیلی تمیز بشه 

من امروز حموم رو حسابی سابیدم فکر کنم هفته ای یه روز باید بذاریم برا تمیزی اساسی یه قسمت خونه ... بع ...

دقیقا منم جدیدا دارم همینکارو میکنم ،همین که سر سری انجام ندیم همه جا تمیز و مرتب میشه ، 

مثلا من قبلا قابلمه هامو نمیسابیدم 😑 چون اصلا واسه ظرف شستن وقت زیادی نمیذاشتم ، همین باعث شد زود ظرفام خراب بشه حتی یه سری قابلمه هارو انداختم یواشکی😅 

حالا گفتم دیگه از وسیله هام خوب مراقبت کنم هر روز که نمیشه انداخت و جدید خرید