2777
2789

آخرین پریودم۲۸آذر بود. ولی کلا نامنظم بود. گیج شدم نمیدونم کی برم سونو. به نظرتون با بتای۱۲هزار قلب تشکیل شده؟؟ البته الان بیشترم شده حتما

اگه تجربه ای دارید بگید. مرسی❤

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

اره بابا تشکیل شده 

تو نزدیک ب دو ماه داری میشی 

به زودی یک عدد تیکر  اینجا نصب میگردد😸 با تچکر 😍                  بالاخره در تاریخ ۲۸ بهمن 1401 تیکر نصب شد                               نمی‌دونم دنیامون مبخواد صورتی بشه یا ابی چون صورتی خوش رنگ بود انتخابش کردم ☺️ سونو غربالگری احتمال داد دنیامون صورتی بشه ولی همچنان منتظر آنومالی هستم 😍😎سونو آنومالی گفت تو دلی دختره 😍منو این همه خوشبختی محاله بیصبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتم دخترم 💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم ۶ هفته ۵ روز رفتم تشکیل شده بود 

به زودی یک عدد تیکر  اینجا نصب میگردد😸 با تچکر 😍                  بالاخره در تاریخ ۲۸ بهمن 1401 تیکر نصب شد                               نمی‌دونم دنیامون مبخواد صورتی بشه یا ابی چون صورتی خوش رنگ بود انتخابش کردم ☺️ سونو غربالگری احتمال داد دنیامون صورتی بشه ولی همچنان منتظر آنومالی هستم 😍😎سونو آنومالی گفت تو دلی دختره 😍منو این همه خوشبختی محاله بیصبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتم دخترم 💓
اره بابا تشکیل شده  تو نزدیک ب دو ماه داری میشی

استرس دارم گفتم زود نرم یه موقع. به نظرت یکشنبه برم خوبه؟ یا بزارم چند روز دیگه

استرس دارم گفتم زود نرم یه موقع. به نظرت یکشنبه برم خوبه؟ یا بزارم چند روز دیگه

ن خوبه برو 

چطور از اذر تاحالا پری نشدی و تازه متوجه شدی! دوماه گذشته کهههه

آخه تنبلی تخمدان داشتم عزیزم. قبلا هم پریودم دو هفته عقب افتاده بود ولی شدم. بخاطر همین اصلا شک نکردم این دفعه تا یهو این چند روزه فهمیدم باردارم

من خودم ۶ هفته ۵ روز رفتم تشکیل شده بود 

خداروشکر عزیزم. من میترسم زود برم بخوره تو ذوقم

اره دیگه دوشنبه میشی هشت هفته وقتشه ،منم هشت هفته رفتم سونو قلب ،خوب کردی زودتر نرفتی بیخودی استرس م ...

منم برای پسرم۸هفته رفتم. ولی الان چون پریودم نامنظمه دقیق نمیدونم چند هفته ام گفتم زود نرم یه موقع. البته بتام ۱۹ام که آزمایش دادم۱۲هزار بود یکم خیالم راحت شد

بچه اولته؟ منم با فولیکول ۹ و تنبلی تخمدان هفت هفته باردارم

نه عزیزم بچه دوم. اتفاقا اولی هم  راحت باردار شدم با چند ماه اقدام با اینکه تنبلی تخمدان شدید داشتم. این یکی هم که واقعا نفهمیدم چی شد. یهویی شد همه چی😅😅

مبارکت باشه عزیزم خداروشکر🥰😍😍انشالله به سلامتی بغلش کنی. گفتی سونو رفتی؟؟

نه عزیزم بچه دوم. اتفاقا اولی هم  راحت باردار شدم با چند ماه اقدام با اینکه تنبلی تخمدان شدید د ...

بسلامتی بغل بگیری آن شاالله بچه سالم و صالحی باشه 

فارغ از هر دین و باوری آدم دوست داره بچه های باهوش وسالم و خوبی داشته باشه ... که نه غصه دیر راه افتادنش یا دیر حرف زدنشو داشته باشه نه غصه ناله نفرین دیگران...🚫

اگه دوست داری بچه باهوش و خوش اخلاق و باایمان و زیبا داشته باشی این مطالبو بخون و انجام بده 👇👇👇❌❌❌

یادت باشه
شخصیت و اخلاق و ایمان و عقل و همه چی بچت به دست تو میخواد شکل بگیره... پس حسابی تلاش کن ..
توی حاملگی همه کارارو بکن بچت دنیا بیاد نصف راهو رفتی

یه مثال هست که میگه ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است ... پس بنیاد بچتو عالی بساز .. وسعی کن تو اون نه ماه از گناه دوری کنی ....
غیبت ..تحمت...حسودی... دروغ.. یاهرچی که گناهه تو اون نه ماه دوری کن ازش 💓موفق باشی

https://www.ninisite.com/profile/forum/topictopicId=9996537&slug=خانم-های-باردار-یا-هرکی-میخواد-درآینده-باردار-بشه&postId=273442512

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡