2777
2789

من آدم برون‌گرایی ام، هرکاری و هر تلاشی تو زندگیم میکنم همه رو در جریان میزارم تقریبا هیچ چیزی تو زندگیم نیس ک کسی ازش خبر نداشته باشه، دیروز ی حدیث از امام علی خوندم دقیق حدیثو یادم نیست ولی به این اشاره داشت که مسائل زندگیتون رو کتمان کنید چون بقیه به موفقیت هاتون چشم نزنن

واقعا هم همینطوره شده من ی تفریح سادم رو بخاطر حسادت بقیه بهم خورده دقیقه ی نود، دیگه چ برسه ب موفقیت هام، ولی منه ابله هر کاری رو شروع میکنم فورا همه رو در جریان میزارم و اون کار بهم میخوره لعنت به این برون‌گرایی... 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

من اصلا به کسی نمیگم هیچکی .

منم موفق نشدم . 

بی خیال بابا 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تصمیم بگیر دیگه ایجور نباشی گلم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

من اصلا به کسی نمیگم هیچکی . منم موفق نشدم .  بی خیال بابا

عزیزم من خیلی تلاش ها کردم تو زمینه های مختلف که محال بود ب نتیجه نرسم و درکمال ناباوری تلاش هام هیچ میشد

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
وای منم یه وقتایی اینطوری میکنم و بعدش چوبشو مبخورم جدیدا دیگه هیچی نمیگم

واقعا ب چشم و نظر اعتقاد پیدا کردم خیلی نشونه هاش رو دیدم

نمیدونم چقدرشدرسته ولی منم ک میگم دیگه هر کاری نمیکنم نمیشه ولی ذوقشو دارم ک بگم

همین ذوق کردن و برای بقیه تعریف کردن منو بدبخت کرده دیگه🤕😂

همین ذوق کردن و برای بقیه تعریف کردن منو بدبخت کرده دیگه🤕😂

والا بخدا چند وقته هی میگم چیزیو نگم ولی مگه میشه

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 
عزیزم من خیلی تلاش ها کردم تو زمینه های مختلف که محال بود ب نتیجه نرسم و درکمال ناباوری تلاش هام هیچ ...

منم‌همینطور 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .