2777
2789

میخای کمک کنی بهشون؟ 

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دیگه

به منم کمک میکنی! 

اوضاع مالیم خیلی بده

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی
کنکوری هستی؟ چند سالته  و من از کجا باید بدونم/: دفه های قبلی همیشه کسی معرفی میکرد و میشد اع ...

درس نمیخونم 

اگه واقعا لازم نمیداشتم چرا بگم 

تو مگه واسه ثوابش انجام نمیدی! 

خب منم لازم دارم حتی الان مریضم پول ندارم برم دکتر

یه سری دی وی دی و جزوه و یه کتاب

گلم مدارس مناطق محروم مثل شهرک امام دولت اباد کرناچی یا شهرک مهدیه دانش اموزای باهوش ولی با توان مالیه کمی دارن میتونی اونا رو بدی ب مدیر مدرسه ک نوبتی ب دانش اموزا بدن

خدا خیرت بده❤️

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎