2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا کمک چیا منظورته؟

مثلا شوهر من ساعت کاریش زیاد شده همش خستس اما در حد حموم بردن یا گاهی شستن دسشوییش یا پوشک کردنش یا غذا دادنش بازی کردن باهاش بیرون بردنش کمک می‌کنه اونم وقتی ک خسته نباشه.. قبلش ینی وقتی نوزاد بود خیلی کمکم کرد خیلی ینی اگ کمک حالم نبود من مونده بودم توش میگرفتش می‌خوابیدم

والا من همیشه بهش میگم تو اصلا از هیچی بچه ها خبر نداری شوهرمن فقط حوصله داشته باشه یه نیم ساعتی باهاشون بازی میکنه برای دکتر برای ثبت نام مدارسشون جلسه مدرسه برای لباس خریدنشون برا ی همه چی فقط خودمم بهش میگم مثلا فلان کارو برا بچه ها تو انجام بده مثلا يه دیکته ساده باورت میشه نمیتونه سریع عصبانی میشه اوووووو خواهر خیلیه از کدوم بگم 

مثلا کمک چیا منظورته؟ مثلا شوهر من ساعت کاریش زیاد شده همش خستس اما در حد حموم بردن یا گاهی شستن دس ...

همسر منم این کارا رو میکنه. ولی الان همش اینجوریه که زندگیمون تغییر کرده. خسته شدم و اینا

بچم ۵ سالشه

والا من همیشه بهش میگم تو اصلا از هیچی بچه ها خبر نداری شوهرمن فقط حوصله داشته باشه یه نیم ساعتی باه ...

دقیقا مشکل منه همینه

کمک میکنه اما خیلی از دست بچه عصبانی میشه

والا من همیشه بهش میگم تو اصلا از هیچی بچه ها خبر نداری شوهرمن فقط حوصله داشته باشه یه نیم ساعتی باه ...

منم دارم به این فکرمیکنم که همه کارای بچه رو خودم بکنم و نذارم اون دیگه دست بزنه که غر نزنه و عصبانی نشه از بچه