الان زنداداشم خیلی سرک میکشه داخل نی نی سایت من ازش اجازه گرفتم گفتم داخل گوگل میخوام عضو یه جایی بشم اجازه هست گفت اشکالی نداره منم عضو شدم خیلی حرفها زدم تاپیک زدم الان شنیدم به خواهرش گفت چطوری عضو نی نی سایت بشم میگفت بلد نیستم من فقط خاموش میرم نی نی سایت بذار ببینیم چطور میشه عضو شد بهت یاد میدم .. الان چیکار کنم اگه عضو بشه تعلیق شدم زنگ بزنه پشتیبانی ابروم میره چیکار کنم؟؟؟
عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
تاپیک هاتو بزار تو حذف تاپیک روزی یکی می تونی حذف کنی مهم تر ها رو زودتر حذف کن
که اگه با شماره ش خواست وارد شه کاربری تو دسترسی داشت حداقل تاپیک هاتو نبینه
واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
😣😣آخه با شماره های بقیه چرا عضو میشین ک اینجور استرس بگیرین
اون موقع خودم یه شماره داشتم که تعلیق شدم دم دستم زنداداشم بود خیلی نیاز داشتم به این که تاپیک بزنم برای همین هم از زنداداشم خواستم اجازه بده بعدم یه جایی بحث شد تعلیق شدم فکر نمیکردم زنداداشم بخواد عضو بشه
عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰