2777
2789
عنوان

منو شوهرم صدای زمزمه یه زن رو میشنویم توی خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 13475 بازدید | 324 پست
منم احساس میکردم که کسی واسم دعا گرفته گفتن سوره بقره خوبه چند روز گذاشتم تو خونه پخش بشه هم شبا ...

ببین مطمئن نیستم ولی اینجا میگفتن باید سوره بقره رو تا ۴۵ روز ادامه بدی ،اولش جن ها میان اذیتت میکنن که جلوی خوندن یا پخش کردن صوتش توسط تورو بگیرن اما اگه تاآخر ادامه بدی از بین میرن،بین این ۴۵ روز نباید فاصله بیفته‌.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2128118

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسم الله الرحمن الرحیم

سوره بقره مدام بذار تو خونه با صدای بلند پخش بشه.

اذان رو با صدای بلند پخش کن و اگر میتونید خودت یا شوهرت تو خونه اذان بگید.

بعد از هر نماز حتماً حتماً حتماً ۴ قل و آیت الکرسی بخون.

انشاءالله که خیره.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
ببین مطمئن نیستم ولی اینجا میگفتن باید سوره بقره رو تا ۴۵ روز ادامه بدی ،اولش جن ها میان اذیتت میکنن ...

ببین آره دقیقا هم صدا میشنیدم شبا

هم الان دو هفتست قشنگ زمین گیر شدم از مریضی

حالا کاش خوب شم این دفعه اگه بمیرم بازم میگم بعد من خانواده ادامه بدن

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
بیا پی وی اسی

عزیزم شما چیزی در این باره بلدی؟؟

منم شبا خیلی اذیت میشم در حدی که با ترس میخوابم یا چراغ روشن میزارن 

اصلا نمیتونم ب بغل دراز بکشم حس میکنم کسی روی کمرم دست میزاره میپرم هوا دقیقا صدای تخت میاد 

حتما باید کمرم رو تخت باشه از ترس یا چراغ روشن حتی خاموش بخوابم باید صبح زود پاشم روشن کنم 

تنها که اصلللاا خونمون بشدت صدای تق تق میده هر چی اصلا 

کدوم قسمت سجین؟ من ۶ تاشو دیدم یادم نیس کدوم رو میگی🤔

همون ک شوهرش مریض بود یکار کرد ک شوهرش بیشتر عمر کنه بعد شرطشون این بود ک اون مرده با ی جن ازدواج کنه 

بعد زنه ب جنه حسادت کرد یکاری کرد که هووی جنش و پسرش اذیت شن و شوهرشم بمیره 

بعد اون مرد خوبه رفته بود  جنه میگفت ولشون کن 

من به تو مومنم که میفهمی ....عشق من من از خدا بزرگتر است 

[QUOTE=273735626]خونتون عوض کنید. [/QUOTEQUO

این سومین خونست! البته شوهرم درمورد خونه های قبلی این یکیو نگفته بود ولی من توی خونه قبلی اون زمزمه زهرارو شنیدم

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
یعنی طلسم نیست؟؟ از کجا بفهمم چیه؟؟ جدیش نگیرم ؟

چرا گلم باید جدی بگیری

رابطه ات با شوهرت داره سرد میشه 

یه موقع در طول زمان بدتر میشه 

برو پیش یه دعا نویسه خوب  نه پیش هر کسی 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
همون ک شوهرش مریض بود یکار کرد ک شوهرش بیشتر عمر کنه بعد شرطشون این بود ک اون مرده با ی جن ازدواج کن ...

اها سجین ۴ همون که یه خدمتکار داشت خدمتکاره هم جن از آب در اومد؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!