2777
2789
عنوان

منو شوهرم صدای زمزمه یه زن رو میشنویم توی خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 13475 بازدید | 324 پست

اخیرا دعایی چیزی از دعا نویس نگرفتین؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جنه عزیزم . خواهرم ۱۰ سال پیش همین مورد تو خونش رخ داد . یه مرد صداش میکرد رویا .... رویا .....

خواهرم وحشت زده فرار‌میکنه میره تو کوچه تا شوهرش بیاد ، تا اینکه یه روز دخترش داشته تو اتاق خواب درس میخونده میبینه یه زن موبلند که چشماش سفیدی نداره و فقط سیاهه تو آینه واستاده ، خواهر زادم از ترس بیهوش میشه .... رابطه خواهر و دامادمون سرد شد یهویی و همش درگیری داشتن . خواهرم رفت کتاب باز کرد گفتن خونت جن داره .... اونام اون خونه رو فروختن و از اونجا فرار کردن

جناتون ایرانین خداروشکر جن وطنی من خواب میبینم یه اجنه با موهای سیاه و لباس سفید میاد دنبالم بعد خا ...

جرررر😂😂😂 خب جنا به چنتا زبون مسلطن لابد😁

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

شاید خونتون جن و اجنه داره 

سه تا خونه عوض کردیم

فقط میدونم توی خونه اولی برای صاحبخونه طلسم سیاه چال کرده بودن

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
جناتون ایرانین خداروشکر جن وطنی من خواب میبینم یه اجنه با موهای سیاه و لباس سفید میاد دنبالم بعد خا ...

ولی جنا تو خواب با من حرف نمیزنن 

فقط میان روبه روم بعد که اذیت میشم از خواب میخوام بیدار شم بدنم چند تا تکون وحشتناک میخوره 

آخرین بار حس کردم یه روحی داره از گردنم میره بیرون 

موی تنم سیخ شد اسی

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

متاسفانه باور کردم چون واسه خالمم اینجور اتفاقا میفته هم واسه شوهر خالم ولی برای اونا خیلی خیلی وحشتناک تره 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐

یا توهمه.یا سرکاری یا هم جنس پری چیزی.کسی از خانوادتون جن یا سابقه بیهوشی یا دعا نویس.یا خونتون دعا نوشته شده نیس بگرد قشنگ. همیشه موقع خواب آیت الکرسی‌. چهارتا قل ‌‌و بسم الله الذی لایزرو مع السمه شیع فی الارض. سه بار بخون

من باتو بهترینم نگذری از من ک دیوونه میشم