2777
2789
عنوان

خانومالطفابیاین نظربدین..

57 بازدید | 8 پست

سلام دوستان...من یه جاری دارم که عقدهستن 

چنددفعه هست دارم میرم خونه مادرشوهرم...ایشون اصلا سلام نمیکنند. یکی دودفعه من سلام کردم پیدم این انگار متوجه نمیشه منم دیگه بیخیال شدم 

امروزم این رفتاروازش دیدم اومد داخل به جاری بزرگم سلام کرد ولی باز من نه. 

برام مهم نیست چون هم ازمن کوچیکتره ولی یه جوری خودشو میگیره گه نگو.  ازطرفی بایدبرادرشوهرمودعوت کنم بیاین خونم ومن ازوقتی این رفتارخانومشودیدم اصلاخوشم نمیاد. حالااینکه به همسرم بگم یا نه. واینکه چطوری وباسیاست بگم.   چون صددرصد پشت زن داداشش درمیاد

حتما افاده ایه؟

شدیدااااا.  

نمیذونم به چیش مینازه.   

چون. خودم اینجوری نیستم خوشم نمیادکسی که جواب سلام ادمو نمیده پاتوخونم بزاره.  نمیدونم یه حس بدبهش گرفتم هی میخوام فک نکنم ولی نمیتونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنداییا من این مشکلو داشتن که توجمع داییم گفتش که پاشو بریم بعدم مادرجونم گف چرا گفت من جایی که به زنم احترام نزارن نمیمونم البته هرکس با سلام گفتن تربیت خانوادگی خودشو نشون میده .و بعدش دیگه باهم اوکی شدن و تکرارنشد

زنداییا من این مشکلو داشتن که توجمع داییم گفتش که پاشو بریم بعدم مادرجونم گف چرا گفت من جایی که به ز ...

اخه مطمنم به همسرم بگم پشت اون درمیاد....

خداییش من اولین باربرام مهم نیود چون چنددفعه داره تکرارمیشه بدم اومده.. حالا نمیدونم چطوربه همسرم بگم. زده به سرم به مادرشوهرم بگم ولی میگم نمیخواد بیهیال بهش فک نکن

شدیدااااا.   نمیذونم به چیش مینازه.    چون. خودم اینجوری نیستم خوشم نمیادکسی که ...

منم یه فامیلی داریم همینطور افاده ای اول بایدسلامش کنی یه جوری افاده میادانگارازدماغ فیل افتاده والا اصلا دوست ندارم ببینمش حوصله نازوکرشمه هاشو ندارم

اخه مطمنم به همسرم بگم پشت اون درمیاد.... خداییش من اولین باربرام مهم نیود چون چنددفعه داره تکرارمی ...

من زنداییم هرسری گریه کرد رفت رومخ داییم داییمم ازش دفاع کرد شوهرتون چرا باید پشت اون دربیاد مگه شما زنش نیستید

منم یه فامیلی داریم همینطور افاده ای اول بایدسلامش کنی یه جوری افاده میادانگارازدماغ فیل افتاده والا ...

منم همینطور....اخه من هم سنم ازش بیشتره ..ایشون منشی مطب هستن ومن خودم سر پرستار

یکبار جلوی برادرشوهرم بلندنشدم شوهرم منو میخواست قورت بده...

نمیدونم چیکارکنم واصلاهم خوشم نمیاد بیادخونم

به قول شماانگارازدماغ فیل افتاده...

من زنداییم هرسری گریه کرد رفت رومخ داییم داییمم ازش دفاع کرد شوهرتون چرا باید پشت اون دربیاد مگه شما ...

چرا...ولی اول اگه بهش بگی چنان گارد میگیره که نگو....انگار اونا تاابد میخوان باهاش بمونند