2777
2789
عنوان

دستگاه خانگی لیزر کندلا

744 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من نظر شما در مورد دستگاه های خانگی خوندم اما هیچ کدوم از برند کندلا نگفتید جدیدترین و قوی ترین و موثرترین و بی عوارض ترین هست میخوام دستگاه خانگی این برند رو بخرم ایا خودتون یا اطرافیانتون تجربه ای از این برند دستگاه داشتید چیزی در مورد خانگی هاش شنیدید؟؟؟

نه قیمتش چند هستش بعدم واقعا خانگی دارند؟ این دستگاه ها رو باید حتما کاربردشان رو بدونید در ضمن واقعا کاربردی هستند یا نه ؟

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه قیمتش چند هستش بعدم واقعا خانگی دارند؟ این دستگاه ها رو باید حتما کاربردشان رو بدونید در ضمن واقع ...

بله خونگی داره از 2100تومن الی 4086تومن تقریبا 

خب این برند در کیلینیک های بیرون عالیه خیلی بهداشتی و پر نتیجه حالا خانگی هم دیدم ولی نمیدونم مثل بیرون تاثر کنه یا نه 

یا حداقل 5درصدش هم باشه خوبه چون ماهانه پول نمیدیم بابتش ولی طوری نشه که پولمونو بریزیم دور

😂😂😂خب نظرات همه منفی هست پیش به سوی کیلینک بله کیلینیک کندلا هست اینجا 

قطعا کلینیک بهتره من رفتم ینی خداروشکر که رفتم از پاهام نجات پیدا کردم ولی نواحی بیکینی و اینا ی کم معتقدم ایراد داره و گناه اینا نرفتم

شما اگه معتقدی که هیچی اگه نه برو انقدرر خوبه که نگو

خونگی به درد نمیخوره

پولتودور نریز برو کلینیک همون کندلا سریع ترهم جواب میگیری من فیلیپس داشتم ب درد نخورد

ببخش چرا مدل فیلیپس میگید کارش خوب نبوده؟

ازبین نمیبرد موها رو؟

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره