2777
2789

ببین حقوقش که بسته به بیمارستان هست 

شیفتاشونم  سبکه میتونن راحت شبا بخوابن 

از نظر جایگاه اجتماعی هم بسته به بیمارستانش هست 

تو بیمارستان قبلی که کار میکردم همه دنبال تحقیر بودن 

ولی این جا نه همه با هم دوست و رفیق و همکارن

روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین حقوقش که بسته به بیمارستان هست  شیفتاشونم  سبکه میتونن راحت شبا بخوابن  از نظر ...

طرحی؟

وقتی انگیزه ای برای ادامه‌ این زندگی نداشتی، به نسخه‌های دیگه ای از خودت در آینده فکر کن و به اونها فرصت زیستن بده 🤍

شیفت صبح یا عصر یا شب دارن، یا شیفت کامل روز که بهش میگن لانگ، کارشون هم بستگی داره تو چه بیمارستانی باشه، من خصوصی که بودم خدمات فقط اخر شیفت میومدن طی میزدن و میرفتن و کارای نظافت رو انجام میدادن، کارشون زیاد نبود 

طرحی؟

اره

روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...
اره

بیمارستانو خودمون میتونیم انتخاب کنیم؟

بخشو چی؟؟

چن روز در ماه باید بریم سرکار؟؟

چقد شیفت شب داریم؟؟

حقوقش چطوریاس

من ترم ۷ ام

وقتی انگیزه ای برای ادامه‌ این زندگی نداشتی، به نسخه‌های دیگه ای از خودت در آینده فکر کن و به اونها فرصت زیستن بده 🤍
تو بیمارستان میتونن بخوابن ؟؟؟؟؟؟  موقع غذا خوردن سالن غذا خوری هست یان؟

همه چی بسته به محیط بیمارستان هست

تو بیمارستان میتونن بخوابن ؟؟؟؟؟؟  موقع غذا خوردن سالن غذا خوری هست یان؟

شیفت شب  رو میدونم همه یه تایمی میرن میخوابن،  واسه غذا هم یا سالن غذا خوری یا  اتاق رست دارن بیمارستانا 

من شوهرم میخواد بره خدمات چن روز دیگه 

میخوام بدونم چقد وقت ازاد دارن 

یا کلا در گیر هستن 

از طرفی هم از جو بیمارستان خوشم نمیاد ک بره کار کنه 

چون همکار خانم زیاده منم متاسفانه حساسم