2777
2789
عنوان

دعوا من و همسرم

322 بازدید | 13 پست

شوهرم روزی یه نخ سیگار میکشه دوست ندارم بکشه چه رفتاری داشته باشم باهاش سر همین با شوهرم دعوام شد.میگه عشقی میکشم اونایی که معتادن روزی یه بسته میکشن

✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم اولش یک دود، دو دود کرد حالا شده دو دووودد دودود!!!!

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.
بابا ی من الان میدونه باردارم ویارم روی بوی سیگاره رفته اتاق داره سیگار میکشه ب مرور بی ملاحظه هم&n ...

دقیقا😭چیکار کنم الان

با کمی مهربونی و سیاست میتونی ترکش بدی

من اگه قهر کنم نمیتونه تحمل کنه همش میاد منت کشی الان باهاش قهرم هرچی حرف میزنه حرف نمیزنم باهاش الان میگه هفته ای ۱ نخ یا دو نخ میکشم اونم پیش خودت میکشم ولی من میگم اصلا نکشه میگه عشقی میکشم بخدا نمیدونم واقعا چیکار کنم