2777
2789
عنوان

تنهام خیلی🥲

167 بازدید | 6 پست

دلم ی رفیق صمیمی میخواد ک همسن و سال خودم باشه باهم درس بخونیم بریم بیرون باهم خیلی خوب باشیم یعنی میشه ی روز واقعا ی دوست صمیمی داشته باشم؟

دهه هشتادی همدانی نداریم؟

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من همسن شما نیستم اما دنیا همینه خیلی وقتا احساس تنهایی هست حتی با داشتن دوستای صمیمی یاد بگیر ...

من همیشه سعی میکنم خودم حال خودمو خوب کنم اما بعضی وقتا سخته یکم

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋
دوست صمیمی رو باید از کوچیکی پیدا کرد

لزوما اینطوری نیست خیلی جاها دیدم که تو همین سن اوکی میشن