2777
2789
عنوان

شوهرم از خانوادم خوشش نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 31 پست
 آخه پولی ندارم جز ۵۰ میلیون طلا.طلاقم نمی‌ده میگه مهریتو‌میدم طلاقن نمیدم بچمم بعد ۷ سال ازت م ...

مگه نمیگی گل میکشه پس صلاحیت نگهداری بچع رو نداره بوه رو دادگاه بهش نمیده مهریت چقدره ؟تا قرون اخرشو بگیر طلاق بگیر برو سرکار بشو خانوم خودت براچی باید جوانتو بزاری پای یکی که معتاده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید یه طفل معصوم بی گناهو میاوردی تو این دنیای کوفتی و بابای گل کشش ، یه خاطره خوب ازش نمیمونه برا ...

میگه طلاقت نمیدم مهریتو‌میدم اگ بری عدم تمکین میزنم  ولی طلاقت نمیدم 

چجوری بچه رو بسپرم دست این بی مسئولیت اخه

ببینه کوتاه نمیای از موضعت خودش می‌شینه سر جاش

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
میگه طلاقت نمیدم مهریتو‌میدم اگ بری عدم تمکین میزنم  ولی طلاقت نمیدم

نده 

منم میرم پهلو خانوادم عشق و حال توام دندت نرم بچه‌ بزرگ کن

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
میگه طلاقت نمیدم مهریتو‌میدم اگ بری عدم تمکین میزنم  ولی طلاقت نمیدم

توعم بگو معتاده امنیت ندارم کنارش تهدیدم میکنه حرفای نامربوط میزنه نفقه نمیده مسکن نداره فلان نداره بیسار نداره منو محدود کرده تو خونه ارامش ذهنی ندارم مهریمو نمیخام اصلا طلاقم بده فقط

BTS_JINLOVER• آرمی دو آتیشه از نوع جین لاورش😌🤞💜یکی از زیباترین دعاهایی که شنیدم این بود:«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن!🌱🙃 کاربری دست دو نفره دوست عزیز!!!😒😑  پ ن : من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم به قول یه اسی ناظمتونم نیستم که هی بگم مودب باش خانمم، شاهزاده وارث نشینم نیستی که حرفت غلط باشه تاییدش کنم پس با من بحث اضافه نکن شده تعلیق بشم ولی قهوه ایت میکنم میرم با کاربری مادرشوهر نداشتم میام !😒😏👊 کانال PDF رمان دارم تو روبیکا هر رمانی از عاشقانه و پلیسی تا بزرگسال و خارجی بهم بگو ایدیشو برات بفرستم : ) ❤️
خوب پس میتونی بری دادگاه هم بچه رو بگری یا اینکه توافقی جداشی مثلا مهریتو ببخشی بچه رو بگیری 

اخه وکیل گفت باید ثابت کنی گل می‌کشه. با چن بار گل کشیدنش نمیتونی بگی معتاده .این چ‌ عدالتیه

الان رفت بیرون.برگشت چیزی بهش بگم یا ساکت باشم 

بگو حقیقت می‌دونی چیه؟

تو ممکنه پا رو حانوادت بزاری که یه عمر زحمتت رو کشيدند 

ولی من نمیتونم 

(الکی خدایی نکرده‌ )

بگو امیدوارم اين بچه‌ هم دنیا نياد تا تو بشی باباش که پا رو خانواده‌ ميذاره به راحتی 

توعم بگو معتاده امنیت ندارم کنارش تهدیدم میکنه حرفای نامربوط میزنه نفقه نمیده مسکن نداره فلان نداره ...

دلم میخواد از این زندان بیام بیرون حتی اگر قرارع بمیرم.فقط راااحت شم.دلم آتیش میگیره درباره خانوادم‌اینجوری میگه.تازه میگه تو هرچی برخانواده من بگی برام مهم نیست پس منم هروی درباره خانواده تو میگم تو اگر این خانواده ۳ نفره مارو دوست داشته باشی ازشون طرفداری نمیکنی میگی عیب ندارع بزا شوهرم از خانوادم بدش بیاد اما زندگی ۳ نفرمون خوب باشه.هرچی میگم نمیشه من برام مهمه ک ب ناحق درباره خانوادم کسی چرت و پرت نگه میگه ن پس تو هنوز داری سنگ خانوادتو ب سینه میزنی خانواده تو الان منم و تو و بچمون.خیلی نفهمه اصلا واقعا انگار حالیش نمیشه فکر نمیکنه

دلم میخواد از این زندان بیام بیرون حتی اگر قرارع بمیرم.فقط راااحت شم.دلم آتیش میگیره درباره خانوادم‌ ...

بگو مهرم حلال جونم ازاد دلم نمیخواد بچم تو این دیوونه خونه بزرگ بشه هزار تا فشار روحی تحمل کنه

BTS_JINLOVER• آرمی دو آتیشه از نوع جین لاورش😌🤞💜یکی از زیباترین دعاهایی که شنیدم این بود:«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن!🌱🙃 کاربری دست دو نفره دوست عزیز!!!😒😑  پ ن : من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم به قول یه اسی ناظمتونم نیستم که هی بگم مودب باش خانمم، شاهزاده وارث نشینم نیستی که حرفت غلط باشه تاییدش کنم پس با من بحث اضافه نکن شده تعلیق بشم ولی قهوه ایت میکنم میرم با کاربری مادرشوهر نداشتم میام !😒😏👊 کانال PDF رمان دارم تو روبیکا هر رمانی از عاشقانه و پلیسی تا بزرگسال و خارجی بهم بگو ایدیشو برات بفرستم : ) ❤️