2777
2789
عنوان

شوهرم از خانوادم خوشش نمیاد

977 بازدید | 31 پست

خانوما من باردارم ۱۳ هفته.  تاپیک قبلی همه چیو توضیح دادم ممنون میشم بخونین کمکم کنین  ۸ هفته ک بودم متوجه شدم شوهرم گل می‌کشه شروع کرد بهونه گرفتن و دست و بزن و فحش دادن ب من و خانوادم.خانوادم خیلی خیلی هواشو دارن ن خونه داره ن ماشین ن پول بابام ماشینشو بهش داد مامانم هرسری چقد کمک مالی کرد بهمون.من ک دیدم داره اینکارارو می‌کنه رفتم ازش شکایت کردم مهریه گذاشتم اجرا وکیل گرفتم.اما تو جلسه شورای حل اختلاف سازش کردیم برگشتم.. همش گیر میداد چقد ب مامانت پیام میدی زنگ‌میزنی درصورتی ک بخدا  در روز اگ یبار یا پیام بدم یا زنگ بزنم اونم احوال پرسی در حد ۳ ۴ دقیقه‌.خودش بیشتر با خانوادش در تماسه امروز ب من گیر داده من از مامانت خوشم نمیاد مامانت  باعث شده زندگیمون اینجوری بشه بهش میگم خب دلیل بیار ک‌مامان من چیکار کرده هیچی نمیگه عصبانی میشه میگه طرفداری خانوادتو می‌کنی میگه از کوچیک تا بزرگ خونوادت ازشون بدم میاد دامادات زن ذلیلن هر هفته میرن خونه بابات من مثل اونا نیستم من ب خانواده زن رو نمیدم خیلی دلم میسوزه مامانم اصلا  دخالت نمیکنه بخدا همش تو این مدت ک پیشش بودم برام دعا می‌خوند نذر میکرد ک هرچی ب صلاحمه برام پیش بیاد دلم داره اتیش میگیره دربارشون اینجوری میگه وقتی می‌دونم گناهی ندارن.بم میگه من قید خونوادمو میزنم‌توام بزن خانواده ما الان ۳ نفرس.من واقعا نمیتونم از خانوادم دل بکنم.اصلا چرا باید دل بکنم. نسبت ب خانوادم خیلی حسوده.من بخاطر بچه سازش کردم برگشتم گفتم من ک نمیتونم تا زایمان طلاق بگیرم ی فرصت بدم . ولی واقعا دارم آب میشم دارم دق میکنم حالمم اصلا خوب نیست همش حالت تهوع دارم دلم میخواد خودمو بکشم 😭 

بچت به دنیا اومد طلاق بگیر

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طولانی بود نخوندم،،ولی در مورد عنوانت...خوشش نیاد مشکل خودشه،،کسی نازشو‌نمیکشه،،، در مورد عروس هم همینطور،،از خونواده ی شوهر خوشت نمیاد...خب نیاد....

والا ،،اونا هم ازتون خوششون نمیاد

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
🥺طلاق بگیر عزیزم بعدشم با این شرایط براچی میخوای یک بچه دیگورو بدبخت کنی 🥺🥺طلاق بگیر اما بچتو عم ...

آخه پولی ندارم جز ۵۰ میلیون طلا.طلاقم نمی‌ده میگه مهریتو‌میدم طلاقن نمیدم بچمم بعد ۷ سال ازت میگیرم

نباید یه طفل معصوم بی گناهو میاوردی تو این دنیای کوفتی و بابای گل کشش ، یه خاطره خوب ازش نمیمونه براش 

همون اول بدنیا اومد طلاقتو بگیری سنگین تری اون قرار نیست شاهد کتک خوردن تو و خودش باشه

BTS_JINLOVER• آرمی دو آتیشه از نوع جین لاورش😌🤞💜یکی از زیباترین دعاهایی که شنیدم این بود:«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن!🌱🙃 کاربری دست دو نفره دوست عزیز!!!😒😑  پ ن : من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم به قول یه اسی ناظمتونم نیستم که هی بگم مودب باش خانمم، شاهزاده وارث نشینم نیستی که حرفت غلط باشه تاییدش کنم پس با من بحث اضافه نکن شده تعلیق بشم ولی قهوه ایت میکنم میرم با کاربری مادرشوهر نداشتم میام !😒😏👊 کانال PDF رمان دارم تو روبیکا هر رمانی از عاشقانه و پلیسی تا بزرگسال و خارجی بهم بگو ایدیشو برات بفرستم : ) ❤️

بگو شرمنده اخلاق ورزشیت 

بخاطر  بچه‌ برگشتم 

بچه‌ دنيا اومد میدم خودت براش پدری کن و همه کسش باش

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷