2777
2789

تازه عروسی کردم شبایی ک سرکاره اگ مهمونی دعوت کنن میگ من میخام برم سرکار نمیتونم بیام توعم اگ دوس داری برو ولی انقد ابراز ناراحتی میکنه ازینکه من بخام بدون اون برم جایی ک اصن نمیرم حتی خونه مادرمم همینطور شبایی ک سرکاره نمیزاره برم بخابم اونجا ولی اگ خودش خونه باشه میبرتم 

چه خودخواه

معمولا مردا خونه نیستن به زناشون میگن خونه نمون برو جایی دلت نگیره

شوهرت برعکسه

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شوهرم همینه شبای که خونه نیست هفت صبح بیدارم میکنه میبره خونه مامانم دوست دارم تنها خونه باشم نمی زاره 🙃😐باز خوبه شوهرت هر روز نمیبره خونه مامانت 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
خیلی خوبه ک کاش منم میبرد هرروز اونجا

ببین از همه کارام موندم خونه ام رو گند برداشته خودش خونست که نمی تونم کاری بکنم روزی که نیستم منم نیستم 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
ببین از همه کارام موندم خونه ام رو گند برداشته خودش خونست که نمی تونم کاری بکنم روزی که نیستم منم نی ...

من الان دوس داشتم برم خونه مامانبزرگم ک دخترعموم از شهرستان اومده اونجا ولی چون این اقا امشب سرکاره نمیتونم برم انقد دلم گرفته ک دارم خفه میشم انگار شبایی ک این سرکاره من باید اسیره این اقا باشم

من الان دوس داشتم برم خونه مامانبزرگم ک دخترعموم از شهرستان اومده اونجا ولی چون این اقا امشب سرکاره ...

این خیلی بدعه خدایی من شوهرم نیست کاری نداره همه جا میرم تازه بهشم نمیگم بعدا میفهمه رفتم ناراحتم نمیشه 

بگو مامانت بیاید دنبالت برو خونه مامان بزرگت چرا تا این حد به حرفش گوش میدی دو بار بری براش عادی میشه 

این خیلی بدعه خدایی من شوهرم نیست کاری نداره همه جا میرم تازه بهشم نمیگم بعدا میفهمه رفتم ناراحتم نم ...

😔😔😔حوصله دعوا ندارم از طرفی هم آجیش اومده خونه مامانش میترسم دعوامون شه پرش کنه یه خواهره افریطه داره ک منتظره ما بحثمون شه یادش بیفته و بشه خواهر دلسور

😔😔😔حوصله دعوا ندارم از طرفی هم آجیش اومده خونه مامانش میترسم دعوامون شه پرش کنه یه خواهره افریطه ...

ای باوا 

بشین باهاش منطقی حرف بزن 

نمیدونم برم یا نرم

برو