2777
2789

پسرم ۱۳ ماهشه از ۹ ماهگی سعی کردم غذای سفره بهش بدم یا تف میکنه یا همینجوری تو دهنش نگه میداره

فقط غذاهای له شده و پوره میخوره دیگه درمانده شدم تا کی غذای جدا براش بزارم

لیست غذاهاش ایناس

انواع پوره سوپ آب گوشت.ماست. شیر برنج .خرما فرنی .شیر و بسکویت ‌.حلیم .املت والسلام 

غذاهای خورشتی برنجشو نمیخوره فقط آب خورشت که اونم نباید گوشت توش باشه غذاهای سفت یا غذاهایی که نیاز به جویدن داشته باشه مطلقا نمیخوره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط جلو

نمیدونم

برنج و برای اون خیلی بپز در حدی ک له بشه شاید خورد

.دلتنگی . . .حس عجیبی که نمیتونیم براش کاری کنیم و تازه هرچقدرم بیشتر بهش فکر میکنیم مثل ریشه درخت فرو میره و عمیق تر میشه! تمومش کن لعنتی.....

بزار جلوش 

خودش بازی کنه شاید خوشش بیاد

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
مشکلت اینکه از اول پوره و له شده دادی الان نمیتونه بلع داشته باشه  ببرش دکتر

آخه به خاطر رفلاکس از ۵ ماهگی شروع کردم بچه ۵ ماهه آخه مگه میتونه غذای له نشده بخوره؟

من بچه اولم پسر بی نهایت هنوز که هنوزه برای غذا خوردن اذیت میکنه یخچال پراز انواع مولتی ویتامین های خارجی و فست فودیه

اما بچه دومم  از چهارماهگی غذای سفره رو دادم که الان۸ماهش نشده همه چی میخوره حتی جگرو کله پاچه و ….

به نظرم چون دیر شروع کردی کلا بدغذا بار اومده مثل من

اما تزیین بشقاب و تهیه غذاهای مورد علاقه بچه ها بهترین نسخه است

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

من پسرم هشت ماهشه همینطوری وقتی بهش غذا میدم باباش باهاش بازی میکنه هواسش پرت میشه غذا شو میخوره تف نمیکنه ولی بعضی وقتی بد غذایی میکنه کم کم عادت میکنن هنوز کوچیکن پسر بزرگم تا دوسالگی اصلا غذا نمیخورد فقط شیر و گاهی سوپ میخورد 

پولی که ما شب خرج میکنیم صبح از تو دهن شیر درمیاریم پس جلو ما با پول بابات قیافه نگیر😏😏

یبار یه مامانی می گفت هیچ وقت تا حالا به بچم نگفتم غذا بخور چرا؟چون هر وقت سفره گذاشتم خودش می بینه اگه دلش غدا بخواد میاد ،سر سفره هم نگفتم غداتو تموم کن اجازه دادم هر چقد دلش خواسته بخوره ،گاهی هم بهش گفتم بسه دیگه نخور 😁اونم چند قاشق بیشتر خورده متلا اگه در حالت عادی شش قاشق بخوره اون موقع ۹قاشق خورده🥲پس بزارید خودش انتخاب کنه نه بگو بخور نه بگو نخور بشقاب اونم نگاه نکن چون اون خیلی با هوش تر از اینکه که تو فکر می کنی و اشتهاش کور میشه..موفق باشی 

من پسرم هشت ماهشه همینطوری وقتی بهش غذا میدم باباش باهاش بازی میکنه هواسش پرت میشه غذا شو میخوره تف ...

آی بچه بزرگمم تا ۲ سالگی غذا نخورد میترسم اینم اینجوری بشه