2777
2789

شال ماجرای عاشقانه ست حالا با پارتنر یا همسرش ،ماجرای ناراحت کننده ای بین خودش و همسرش هست

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
شال ماجرای عاشقانه ست حالا با پارتنر یا همسرش ،ماجرای ناراحت کننده ای بین خودش و همسرش هست

ممنون اون شال مال من بود دادم به عروس عموم، دیدم تو نت زده برای شال زرد تعبیر خوبی نیست. یعنی به من ربط نداره؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون اون شال مال من بود دادم به عروس عموم، دیدم تو نت زده برای شال زرد تعبیر خوبی نیست. یعنی به من ...

اگه مال خودت بود ناراحتی عشقی از خودت دور میشه و،کلا ربطی به اون خانم نداره

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
اگه مال خودت بود ناراحتی عشقی از خودت دور میشه و،کلا ربطی به اون خانم نداره

یعنی چی؟؟ متوجه نمیشم اخه من نه عشقی دارم  مجرد هم هستم. تا حالا کسی هم تو زندگیم نبوده

یعنی چی؟؟ متوجه نمیشم اخه من نه عشقی دارم  مجرد هم هستم. تا حالا کسی هم تو زندگیم نبوده

دو تا تعبیر می‌تونه داشته باشه یا این خانم با شوهرش مشکل عشقی داره اینکه شما بهش سال دادین تاثیریتو تعبیر نداره ،یاااااا خودتون ناراحتی عشقی یا حتی تنهایی ازت دور میشه و ربطی به اون خانم نداره تعبیرش

دو تا تعبیر می‌تونه داشته باشه یا این خانم با شوهرش مشکل عشقی داره اینکه شما بهش سال دادین تاثیریتو ...

اهان ممنون. یعنی ممکنه تعبیرش این باشه چون بخاطر تنها بودنم ناراحتم و اینکه گلایه کردم از خدا چرا عشق سهم من نمیشه. این خواب تعبیرش تموم شدن این غما باشه

اهان ممنون. یعنی ممکنه تعبیرش این باشه چون بخاطر تنها بودنم ناراحتم و اینکه گلایه کردم از خدا چرا عش ...

بله دقیقا ،از اون جایی که تو زندگی شما نیستم وقتی راهنمایی می‌کنی بهتر میشه تعبیرش کرد ،ایشالا یه عشق با عاقبت قسمتت بشه