2777
2789

سلام بچه ها منم خواستم بهتون بگم ناامید نباشید بنده ۴۰سالمه بچه اولم ۵سالشه وتصمیم نداشتم باردار بشم پریودم نامرتب بود آزمایش دادم وبرای ۴تا دکترفرستادم همه به اتفاق گفتند یائسگی زودرس ذخیره تخمدان صفر ودرکل امیدی به بارداری نیست منم چون یکی داشتم خیلی ناراحت نبودم وازطرفی دخترم مدام میگفت من تنهام وکسی روندارم وباعث ترس من به دلیل سن بالای خودم وتنها شدن بچم درآینده میشد ولی نه درمان رفتم نه چیزی با۲باراقدام الان ۲ماه حامله هستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

23 سالمه نزدیک 6 ماه هست نمیشم بدون مشکل نا امیدم واقعا دیگه همش بهونه میگم مداوم 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

منم پسرم ۷ ساله ست. در شرایطی ک فکر میکردم محاله اینجوری حامله شم اورژانسی نخوردم و الان باردارم و بلانسبت مث چی پشیمون ک همون اولش ننداخنم الان ۴ ماه م...دعا کن هرچی خیره پیش بیاد

واقعاً 😭😭😭

تروخدا برای منم دعا کنین

تازه ازدواج کردم اما ذخیره ام نزدیک صفره😭😭😭😭😭

روز و شبم یکی شده فقط خدا می‌دونه که چیا بهم گذشته و داره میگذره

انشاالله خدا برات فرزنداتو حفظ کنه قشنگمم

مرسی که به روزنه تو قلبم باز کردین

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀