2777
2789
عنوان

ارزش زندگی

137 بازدید | 14 پست

تا حالا به این فکر کردین که این دنیا به چ دردی میخوره من که خودم دیگه خسته شدم  . به هرچی میخوام نمی رسم.  از طرفی هیچ لذتی هم تو این دنیا تجربه نکردم . چند وقتی فکر میکنم که این دنیا یعنی نرسیدن . وقت تلف کردن یه زمانی برام عجیب بود کسی معتاد میشه .ولی حالا میفهمم .

بعد جالب واسه این دنیا مزخرف باید اون دنیا هم بازخواست هم بشیم برای چی ؟ برای لذت هایی که نبود . 

در حال حاضر شرایطی دارم که جز مرگ هیچی برام لذت بخش نیست . ۳۵ سال دارم . تا ۳۰ فقیر بودم هیچی نفهمیدم.  دوست پسر هم ندارم ازدواج هم نکردم که دل خوشی باشه برام . استعداد آشنا شدن هم ندارم . من فقط خداروشکر تنها خوشبختی که دارم سالم بودنه که خداروشکر ولی واقعا دوست داشتم حداقل اونی که دیدم باهاش لذتی  رو تجربه میکردم که اونم نشد. هدف زندگی رو ازدست دادم .فقط دارم تو کارم تلاش میکنم . ولی  .... خیلی چیزها ست که دوست داشتم میداشتم نشد. 

میخوام از این به بعد استعداد خودم رو تو پیدا کردن جنس مخالف امتحان  کنم .نظرتون چیه . 

یه زمانی می ترسیدم از پدر مادر یا شاید اعتماد به نفس این کار هم نداشتم چون همیشه لباسام کهنه بود الان دیگه نه همچی نو قیافه ام خوبه کمتر ازسنم میزنه خیلی کمتر ۲۵ به زور نشون میدم . نظرتان چیه . 

من دیگه میخوام بی تجربه نباشم . یکم ناز وادا بد نیست حداقل می فهمی کیا به سمت کشش دارن 

از وقتی که کسی رو دیدم که از خودم سر بود و میخواست به سمت من کشش داشته باشه خودم بلد نبودم تورش کنم از دست خودم ناراحتم . اون موقع فهمیدم کی هستم .

خب اینکه تا قبل ۳۰ به قول خودت فقیر بودی و الان مشکلی نداری میدونی چقدر میتوته بهت کمک کنه؟ به امید زندگی....

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موفق باشی❤️

هر روز جوری زندگی کن که انگار آخرین روزه ،امید وارم فردا از امروز خوشحال تر باشی و این تبدیل به یه چرخه ی بی پایان توی زندگیت شه💫

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

منم مثل شما به آخر خط رسیدم و فقط آرزوی مردن دارم ولی میدونم خدا به کسانی که آرزوی مرگ دارن اونقدر عمر میده تا بیشتر خسته بشن. ولی برات آرزوی یک زندگی پر از عشق و امید میکنم امیدوارم از ابن به بعد تجربه های قشنگی داشته باشی و به زندگی امیدوار بشی

الان که از فقر خارج شدم هر روز دارم به تجربه های زندگیم اضافه میکنم . می دونی من خیلی فقیر بودم و انگار اصلا تو اجتماع نبودم با اینکه تحصیل کرده بودم . الان هم حالت کسی رو دارم انگار از بیرون داره نگاه زندگی کسایی میکنه که یه عمر حسرت زندگی اونها رو داشت . خیلی چیزها برام بی اهمیت شده .

خوشحال شدم که الان خیلی چیزایی که نداشتین رو دارین

انشاءالله یه ازدواج خوب هم میکنین و خوشبخت ترین میشین

امید داشته باش امید داشته باش 

از سی به بعد پیشرفت کردی 

بعضیا دیر میرسن ولی به موقع میرسن 

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
کارمند یه اداره دولتی هستم . درآمدم خوبه کارم تو زمینه مالی . مستاجر بودن هم اذیتم میکنه چون از شهرس ...

الهی شکر 

تنها اومدی؟

رشته ات چی بود؟ سی سالگی استخدام شدی؟

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫