2777
2789

همین الان همسایمون اومد پیشم گفت دیروز عصر با شوهرش بحثش شده ی چند بسته قرص خورده حالا نمیدونه چه قرصایی رو هم خورده میگفت عصبانی بودم اصلا نفهمیدم چی خوردم،بعدش خوابیده ی ۴،۵ ساعتی بعدش بلند شده خیلی معده درد داشته بعد اعتنا نکرده بیچاره میگفت با خودم گفتم حتما اگه تا فردا صبح بخوابم دیگه بیدار نمیشم،بعد میگه تا الان خواب بودم،حالا بیدار شدم هیچیم نشده فقط معده درد هلاکم کرده،میگفت حالا چیکار کنم چی بخورم که معده دردم آروم تر بشه،بهش گفتم برو دکتر ولی گفت از شوهرش حق نداره بره تا نونوایی چه برسه دکتر،،،لطفا اگه درمان خونگی چیزی میدونین بگین طفلک جوونم هست😔

زنگ بزنه اورژانس بگه که نمتونه بره بیرون اونا راهنماییش میکنن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نده بهش بزار بره خونش . چون هر چی بدی ممکنه واکنش شیمیایی به داروهای داخل معده اش نشون بده و بمیره اونوقت میوفته گردن توو

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...

زنگ بزن اورژانس معدش ترکیده بابا شوهره غلط کرده

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

اول آب زیادبخوره بااین حجم ازقرص به معده وکلیه ش آسیب زده چون خودش نمیتونه بره بیرون شمادرراه رضای خداقرص فاموتیدین مال معده س براش بگیریاببین خودش نداره بعدشربت الومینیوم ام جی اس روتوآب زیادحل کنه ۳تا۴باردرروزبخوره مخصوصااگه یبوستم داره چون اگه یبوست داشته باشه قرصای معده اثرنمی کنن