2777
2789
من حساب کردم با نصف این کل جهیزیمو میگیرم  واسه کسی ک نداره الزامی نیس ساید بگیره از همین معمو ...

وسایل برقی هم گرفتی؟ سرویس چینی و چند نفره گرفتی؟

یخچال نظرم ساید بهتره

اگر 1-سواد پزشکی۲-سواد سیاسی ومهمتر از همه3- شعور اجتماعی نداری با من بحث نکن!  
خدایا این قیمت ها چیه سرم گیج رفت.... ۵۰۰؟ ۳۰۰؟ همون مجرد بمونیم بهتره.... ما که حق زندگی نداشتیم

خیر با نصف اینم میشه من دارم کم کم میگیرم حساب کردیم کلا میشه ۱۶۰ تومن اینا بستگی به خود ادم داره که چیزای اضافه رو نگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون سرویس چوب کامل ، فرش، کولر،تلویزیون، یخچال،گاز، هود، ماشین لباسشویی ،ظرفشویی

پس چی گرفته😂

باور میکنی من حساب کردم ۱۶۰ تومن میشه کل وسایلم خیلی کمم نیس  خیلی از چیزا واجب نیس مثه چرخ خی ...

منم گفتم، الان فرش دستبافت با ماشینی، خدا تومن فاصله داره.

به خدا من چند روز پیش یه زودپز و یه پلو پز بردم انداختم انباری خونه تا کابینت جا باز بشه، چون حتی از کارتن در نیاوردم.

چرخ خیاطی ، چرخ گوشت، گوشکوب برقی، .... همه سال به سال مصرف نمیشه.

میگفتن ملامین، من از خودشون شنیدم رزین رو برای کارای تزئینی و سنگ استفاده میکنن. 

آخه ما چند سال پیش گرفتیم میگفتن رزین بعد ملامین خودش یه جنسیه مثل پلاستیک خشک از ترکیب چوب و مواد درست نمیشه

باور میکنی من حساب کردم ۱۶۰ تومن میشه کل وسایلم خیلی کمم نیس  خیلی از چیزا واجب نیس مثه چرخ خی ...

فقط یه دست مبل که کیفیت خوبی داشته باشه و نخوای سال بعد بندازی دور حدود ۱۰۰ تومن میشه. فقط وسیله برقی نیست که. وسیله برقی هم بستگی به مارک و کاراییش داره.

آخه ما چند سال پیش گرفتیم میگفتن رزین بعد ملامین خودش یه جنسیه مثل پلاستیک خشک از ترکیب چوب و مواد د ...

شاید من اشتباه میکنم

ولی خلاصه میشه ارزون پیدا کرد😂

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
الان داری میگیری یا قبلا گرفتی

برقیای کوچیکمو و تی وی و فرش الان گرفتم لباسشویی یخچال پارسال بقیشم کم کم دارم میگیرم مثلا برقی خیلی چیزا رو نگرفتم بجای اینکه جارو شارژی و بخار شو بگیرم جاروبرقی فیلیپس گرفتم کمتر میگیرم ولی با کیفیت اتو پرس که خیلی هزینش زیاده نگرفتم یه اتو معمولی گرفتم 

غذاساز و همزن و اسیاب و توستر گرفتم مابقیش بنظرم ضروری نیست

من حساب کردم با وسایل برقی ایرانی بدون جزئیات میشه ۳۲۰ تومن حداقل😊 یخچال ۴۵ لباسشویی ۱۵ جاروبرقی ۸ ...

سرویس چینی 16😳😳😳ن بابا

کریستال چیه ک 20تومن؟؟؟؟؟؟

عضو گروه نارنجی🔶وزن شروع:68        وزن هدف:50    وزن فعلی :65/5      تاریخ شروع:3ژانویه 
یعنی اینا که گرفته چیزی نیست    

آره اینا رو گرفته همه؟

فک کردم میگی بجز اینا

آفرین چجوری با ۱۵۰ تومن همشونو گرفته😭

برقیای کوچیکمو و تی وی و فرش الان گرفتم لباسشویی یخچال پارسال بقیشم کم کم دارم میگیرم مثلا برقی خیلی ...

خوبه منم همینا رو میخوام بگیرم روز به روزم گرون تر میشه