2777
2789
عزیزم وام ازدواج الان چقد میدن؟چند ماهه؟

الانو نمیدونم

ما پارسال گرفتیم 

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبلمان ملامین نشنیده بودم منظورت رزینه؟

توی یافت آباد تهران یه سری مبلمان استیل( سلطنتی) میزنن قیمتش خیلییی مناسبه درصورتی که منبت شده اس. پارسال که من مبل حهازمو خریدم( با میزغذا خوری و عسلی و اینا) شد ۱۲۰ حدودا، اونا درمیومد ۲۰-۳۰ تومن، میان چوب و مواد رو قاطی میکنن، قالب منبت میزنن و ارزونتر درمیاد

یعنی اکه چوب خالص باشه تو فاکتور قید میشه مثلا مال منو زدن راش گرجستان. 

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

خدایا این قیمت ها چیه سرم گیج رفت....

۵۰۰؟ ۳۰۰؟

همون مجرد بمونیم بهتره.... ما که حق زندگی نداشتیم

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit
۱۵۰ تومن چی میدن، میشه بگی؟؟؟ نهایت سه قلم بشه خرید باهاش، اونم ایرانی

عزیزم الان نه من مغازه دارم و نه قرار جهیزیه بخرم.

مثال هم زدم.

توضیح هم دادم.

اصلا با ده میلیارد میشه، شما برو با ده تومن بخر.

مگه من دست کسی رو بستم

چجوری میشه

خیلی راحت عزیزم وسایل ضروری رو گرفته اینجا عکس جهیزیه می ذارن اشپزخونه انگار بازار شامه نه مهمان آنچنانی دارن نه رفت و آمدی اما ده دست سرویس چینی و بلور و مس دارن تخم مرغ پز هم زن وسایل تزئینی آنچنانی متاسفانه ما فقط میخوایم چشم هم چشمی کنیم به جای اینکه به شرایطمون نگاه کنیم 

دخترخاله ام یک ماه پیش بدون مبل و فرش 150

وسیله ااش خوبن؟ خیلی ها امار بالا میدن، سال ۹۷ من عروسی کردم همه میگفتن۱۰۰ درمیاد ، من با۲۰ تومن همه وسایلو خودمم گرفتم ، حتی وسایل بزرگ، وسیله هامم واقعا همه خارجی و خوبن ، 

خدایی نترسونید بقیه رو

حس میکنم دوستان خیلی وقته در مغازه ها نرفتن حتی لوازم برقی ایرانی کیفیت پایینشم بخوای بخری رو مرز دویست خورده ای میشه

که بنظر من کممم بخر اما خارجی خوب بخر بعد ها هعی نخوای هزینه کنی

یا رب مبادا بیاُفتد به کسی،کار کسی
۱۵۰ تومن چی میدن، میشه بگی؟؟؟ نهایت سه قلم بشه خرید باهاش، اونم ایرانی

باور میکنی من حساب کردم ۱۶۰ تومن میشه کل وسایلم خیلی کمم نیس

خیلی از چیزا واجب نیس مثه چرخ خیاطی اتو پرس بخارشو

اینا رو کم کم میشه گرف بعدا من الان وسایل برقی و یه فرش دوازده متری گرفتیم شد ۷۶ تومن 

عزیزم وام ازدواج الان چقد میدن؟چند ماهه؟

به دختر زیر ۲۳ و پسر زیر ۲۵ نفری ۱۵۰

به بالای این سنا نفری ۱۲۰

اگر 1-سواد پزشکی۲-سواد سیاسی ومهمتر از همه3- شعور اجتماعی نداری با من بحث نکن!  
باور میکنی من حساب کردم ۱۶۰ تومن میشه کل وسایلم خیلی کمم نیس  خیلی از چیزا واجب نیس مثه چرخ خی ...

الان داری میگیری یا قبلا گرفتی

اگر 1-سواد پزشکی۲-سواد سیاسی ومهمتر از همه3- شعور اجتماعی نداری با من بحث نکن!  
اون رزینه اسمش نه ملامین

میگفتن ملامین، من از خودشون شنیدم

رزین رو برای کارای تزئینی و سنگ استفاده میکنن. 

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…