الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توی یافت آباد تهران یه سری مبلمان استیل( سلطنتی) میزنن قیمتش خیلییی مناسبه درصورتی که منبت شده اس. پارسال که من مبل حهازمو خریدم( با میزغذا خوری و عسلی و اینا) شد ۱۲۰ حدودا، اونا درمیومد ۲۰-۳۰ تومن، میان چوب و مواد رو قاطی میکنن، قالب منبت میزنن و ارزونتر درمیاد
یعنی اکه چوب خالص باشه تو فاکتور قید میشه مثلا مال منو زدن راش گرجستان.
فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم اما وقتی به خود می نگرم تکه تکه ام…
آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit
خیلی راحت عزیزم وسایل ضروری رو گرفته اینجا عکس جهیزیه می ذارن اشپزخونه انگار بازار شامه نه مهمان آنچنانی دارن نه رفت و آمدی اما ده دست سرویس چینی و بلور و مس دارن تخم مرغ پز هم زن وسایل تزئینی آنچنانی متاسفانه ما فقط میخوایم چشم هم چشمی کنیم به جای اینکه به شرایطمون نگاه کنیم
وسیله ااش خوبن؟ خیلی ها امار بالا میدن، سال ۹۷ من عروسی کردم همه میگفتن۱۰۰ درمیاد ، من با۲۰ تومن همه وسایلو خودمم گرفتم ، حتی وسایل بزرگ، وسیله هامم واقعا همه خارجی و خوبن ،