2777
2789

بچه ها نامزدی دختر خواهر شوهرمه تو تالار به ما نه زنگ زده نه کارت فرستاده برای عروسی فقط مادر شوهرم گفته بیان یه بارم رفته بودم خونشون گفت هنوز به شما زنگ نزده به نظرتون چیکار کنم شوهرمم میگه باید بریم دعوت کردن نمیخاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید دعوت کنن خب

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

نه بهیچ وجه

دعوت نکردن دیگه خیلی واضحه

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

وقتی دعوت نشدید نه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

آره خب دختر خواهرشوهر ریسکه فامیل نزدیکه اگه نری نمیشه

اگه دوباره مادرشوهرت گفت بگو خب دعوت نکرده هنوز شما خبر بگیرین ازشون که بیایم یا نه

و خودت یا شوهرت زنگ بزنین تبریک بگین ببینین چی میگه

اگه هم صمیمی هستی با شوخی و خنده بگو مادرجون میگه بیاین عروسی دیدم تو زنگ نزدی

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

شما رو صاحب مجلس میدونستن که دعوت نکردن 

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐