2777
2789

تو واقعیت پیره و مریضه یا تو خواب ،اگه سالمه یعنی بابت یه ماجرایی توانش و ازدست میده و احساس ناتوانی می‌کنه 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو واقعیت پیر و مریض و فلج

خب بعد چش بود تو خواب

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
پاشد سالم راه رفت

یا خودشه که حالش بهتر میشه ،یا زندگیه خودته اون قسمتی از زندگیت که از دستت در رفته ،یهو معجزه وار درست میشه

یا خودشه که حالش بهتر میشه ،یا زندگیه خودته اون قسمتی از زندگیت که از دستت در رفته ،یهو معجزه وار در ...

به نظر خودم مرگ زودش بود که دیگه به زودی مرگش میرسه

به نظر خودم مرگ زودش بود که دیگه به زودی مرگش میرسه

مگه فوت کرده

نه دیگه زندست ولی حالش رو گفتم چطوره داغون

نمیدونم والا ،خوابت به تعبیرت نمیخوره ،یه آدم داغون یهو سالم بشه به مرگ نمیخوره

یا خودشه که حالش بهتر میشه ،یا زندگیه خودته اون قسمتی از زندگیت که از دستت در رفته ،یهو معجزه وار در ...

پسر منم بیمار هست دیشب خواب دیدم خوب خوب شده داری بازی می‌کنه خیلی خوشحاله بعد ی نفر نمی‌دونم کی بود گفت خوب میشه پسرت بهت قول میدم تعبیرش چیه

پسر منم بیمار هست دیشب خواب دیدم خوب خوب شده داری بازی می‌کنه خیلی خوشحاله بعد ی نفر نمی‌دونم کی بود ...

معمولا اونایی که تو خواب یه خبری از آینده میدن ،همونه و اتفاق میفته ،تجربه کردم ،،،تو خواب بهتون خبر دادن که پسرتون انشالله خوب میشه پس دیگه خیالتون راحت باشه