2777
2789

بیایین هر ماه یه مقدار پس انداز داشته باشیم..حالا چجوری بهتون میگم...

من خودم شدیدااا ولخرجم...هرپولی دستم میاد در کمتر از چند ثانیه خرج چرتو پرت میکنم میره🤦🤦..

بیایین جمع کنیم و هرماه سکه پارسیان بخریم مطمعن باشین به کارتون میاد یه روز...

حالا یکی میتونه هرماه ده تا بخره..یکی هم یدونه مثلا...

من پرسیدم گفتن ارزونترینش۲۲۰هزارتومنه الان...باافزایش طلا قبمت اونم میره بالاتر...و هرموقع بخوای نقده میتونی بفروشیو خرجش کنی...بالاخره هرچی باشه بهتر از خرج کردن به چیزای چرتو پرته...

بیایین انگیزه شیم..هرکسی خرید عکسشم بزاره...من چن روز دیگه میخام دوتا بخرم و عکسشو میزارم براتون....

هرکاربریو خواسین تگ کنین تا باهم جمع شیمو پس انداز کنیم....

عشقا این تاپیک مخصوص خانم هایی که اصلاااا پس اندلز بلد نیسن یا نمیکنن....اگه حس میکنی میلیاردر هستی و بهت برمیخوره خب نیا و بحث نکن😑🤦

جمع شین ببینیم چقد میتونیم پس انداز کنیم؟!؟🌸🌸🌸🌸🌸🌸

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقع خرید ازش خیلی کم میکنن نمیصرفه

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
موقع خرید ازش خیلی کم میکنن نمیصرفه

از قیمت طلا هم کم میکنن طلای نو میخری ولی یه مقدار کم میکنن...بنظرت این پس انداز برا کسی که اصلااا پس انداز نمیکنه بهتر از هیچی نیسب روز مباداش؟!!!

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

سکه پارسیان نخرید ضررش خیلی زیاد 

کسی که می‌تونه ده تا بخر راحت می‌تونه بره طلای آب شده یا دست دوم بگیره 

اونی هم که با دویست سیصد میخواد بره یه تیکه طلا بگیره بره تو طلافروشی ها اون طلاهایی که میفرستن واسه آب شدن رو برگرده یه تک‌ گوشواره دخترونه یا یه پلاک خیلی ریز ممکنه همین قیمت باشه 

سکه کسری ، خوبه؟؟واسه اصفهانه 

هرچی که طلا داشته باشه خوبه..چن قیمت رشد میکنه و اینکه هروقت لازم داشته باشی میتونی بفروشیش ...مطمعن باش یه روز لازمت میشه اونوقت اگه  پول نقد نداشته باشی ب کارت میاد

از قیمت طلا هم کم میکنن طلای نو میخری ولی یه مقدار کم میکنن...بنظرت این پس انداز برا کسی که اصلااا پ ...

موقع فروش هرچی سود کردی  کسر میشه بنظر من که سود نداره بازم مختارید . 

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
سکه پارسیان نخرید ضررش خیلی زیاد  کسی که می‌تونه ده تا بخر راحت می‌تونه بره طلای آب شده یا دست ...

عزیزم به دویست تومن الان هیچ قفل گردنبند یا کوشوارم نمیدن..این برا کسایی ک با پول خیلییی ناچیز میخان پس انداز کنن...چن بهتر از هیچیه